Kurti došao u sjeverni dio Mitrovice: Uhapšeni Arsenijević i Orlović

Lider Srpske demokratije i njegov zamjenik

Kurti došao u sjeverni dio Mitrovice: Uhapšeni Arsenijević i Orlović

Nakon privođenja lidera Srpske demokratije Aleksandra Arsenijevića, priveden je i potpredsjednik ove stranke, Ivan Orlović – a zbog narušavanja javnog reda i mira usled posjete ministara iz Prištine sjevernom dijelu Mitrovice, piše KoSSev.

Ovu informaciju je za KoSSev potvrdio zamjenik komandira za region Sjever, Veton Eljšani.

Objašnjava da će oni biti pušteni, te da će im biti izrečena novčana kazna za narušavanje javnog reda i mira, navodi se.

Inače, uprkos lošem vremenu, piše ovaj medij, danas kosovski premijer Aljbin Kurti u društvu ministra unutrašnjih poslova Dželjalja Svečlje i ministra lokalne samouprave, Eljberta Krasnićija obilazi Sjever.

Oni su najprije posjetili Lešak, gdje su položili kamen temeljac na izgradnji nove podstanice policije, piše KoSSev.

Potom su se zaputili u sjeverni dio Mitrovice, kako piše, gdje su prošetali glavnim šetalištem, da bi se, kako javlja reporter sa terena, uputili na sastanak sa gradonačelnikom Sjeverne Mitrovice, Erdenom Atićem.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.