Ten Hag odgovorio Ronaldu: Svako ima pravo na mišljenje, vidjećemo gdje ćemo biti u maju

Ten Hag odgovorio Ronaldu: Svako ima pravo na mišljenje, vidjećemo gdje ćemo biti u maju

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag odgovorio je na kritike Kristijana Ronalda. Holandski stručnjak je istakao da je ekipa još u tranzicionom periodu, te da će vjeruje da će ovo biti uspješna sezona.

Ronaldo je rekao da je za gradnju kluba potrebno znanje i da bi Ten Hag trebalo više da sluša legende kluba.

"Ako ste dobro čitali članak Ronaldo je rekao da Mančester junajted ne može da osvoji Premijer ligu. On je to rekao. Ronaldo je daleko u Saudijskoj Arabiji. Svako može da ima mišljenje, to je u redu", rekao je Ten Hag.

On je optimista, iako sezona nije počela dobro.

"Daćemo sve od sebe u svakoj utakmici. Vidjećemo gdje ćemo biti u maju. Znam gdje smo, gdje idemo i šta treba da radimo. Kao što sam i ranije govorio, mi smo i dalje u tranzicionom periodu", kazao je Ten Hag.

Junajted za vikend igra protiv Sautemptona u gostima.

"Manuel Ugarte je igrao za Urugvaj, tako da će biti spreman. Rasmus Hojlund i Luk Šo dobro napreduju, ali neće biti u sastavu za Sautempton", zaključio je Holanđanin.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.