Budva domaćin turnira u Evrokupu, Kataro u Zagrebu

Budva domaćin turnira u Evrokupu, Kataro u Zagrebu

Vaterpolisti Budve biće domaćini turnira u Evrokupu, drugom po rangu takmičenju u Evropi.

Izabranici trenera Miloša Popovića igraće sa Brešom, Banja Lukom, Honvedom i Valisom iz Valjeva. 

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Drugi crnogorski predstavnik u ovom takmičenju, Kataro, nadmetaće se na turniru u Zagrebu, a rivali će mu biti Mladost, Enka, Apolon i Sent Andreu. 

Mečevi su od 27. do 29. ovog mjeseca. 

Po dvije prvoplasirane ekipe iz osam kvalifikacionih grupa ući će u regularnu fazu Eurokupa. U njemu će timovi biti podijeljeni u četiri grupe sa po četiri učesnika.

Povratak Budve i Katara na evropsku scenu, nastupi Jadrana i Primorca u Ligi šampiona i osnivanje seniorskog tima podgoričke Budućnosti bude nadu u ljepšu budućnost crnogorskog klupskog vaterpola.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.