Cikotić odgovorila Ćoroviću: Čast mi da budem u društvu Bajramspahić i Čirgić, a prirodno okruženje BS-a su Mandić, Knežević i Dajković
Amina Cikotić, Foto: Evropski savez

Cikotić odgovorila Ćoroviću: Čast mi da budem u društvu Bajramspahić i Čirgić, a prirodno okruženje BS-a su Mandić, Knežević i Dajković

Meni je čast da budem u društvu Dine Bajramspahić, Adnana Čirgića i ostalih uglednih intelektualaca, a tvoje (BS-ovo) prirodno okruženje su nažalost Mandić, Knežević, Dajković i drugi obožavaoci lika i djela Radovana Karadžića i Ratka Mladića, i ostalih srebreničkih dželata, odgovorila je potpredsjednica SDP i predstavnica Evropskog saveza Amina Cikotić funkcioneru Bošnjačke stranke Jasminu Ćoroviću.

Ipak, ističe, jedno im priznaje.

“Imate prilično debeo obraz kad imate petlju da ustvrdite da ćete u čvrstom koalicionom zagrljaju sa slavljenicima srebreničkih dželata da “branite” bošnjački narod!? Aferim”, poručila je Cikotić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.