Osmajić kao Suares - crnogorski fudbaler ugrizao rivala?!

Osmajić kao Suares - crnogorski fudbaler ugrizao rivala?!

Milutin Osmajić je bio jedan od heroja pobjede Prestona nad Fulamom nakon 34 penala za plasman u osminu finala Liga kupa, ali je sada u centru pažnje zbog potpuno pogrešnog razloga.

Crnogorski reprezentativac je u 89. minutu utakmice sa Blekburnom ugrizao za vrat igrača gostiju Ovena Beka?!

Velšanin, koji je sa klupe gledao pobjedu svog nacionalnog tima protiv Crne Gore u Nikšiću, veoma oštro je startovao nad Amerikancem Duanom Holmsom, što je iznerviralo 25-godišnjeg Nikšićanina i natjeralo ga da traži neku svoju pravdu.

Bek je dobio crveni karton, a Osmajić samo žuti, ali ako se dokaže da je ugrizao rivala čeka ga sigurno duža suspenzija. Igrač Birmingema se žalio pomoćnom sudiji, pokazivao mu tragove ujeda, ali odluka nije promijenjena.


Ovo je podsjetilo na čuvene ispade Luisa Suaresa, koji je zbog ujedanja Branislava Ivanovića na utakmici Liverpul - Čelsi pauzirao 10 mečeva, a potom još četiri mjeseca nakon što je ponovio isti prekršaj u duelu Italija - Urugvaj, kada je žrtva bio Đorđo Kjelini.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.