Zvezda se poigravala sa Partizanom u Humskoj

Zvezda se poigravala sa Partizanom u Humskoj

Razlika između Crvene zvezde i Partizana nikada nije bila veća, to je pokazalo i prvo izdanje ,,vječitog derbija“ srpskog fudbala ove sezone – ,,crveno-bijeli“ su se poigravali sa najvećim rivalom u gostima i slavili 4:0.

Blistao je Šerif Endiaje, prvi igrač poslije 56 godina koji je u sudarima Zvezde i Partizana postigao tri pogotka, a ukupno peti kojem je to uspjelo.

Senegalac je u 24. minutu iz jedanaesterca najavio trijumf ekipe Vladana Milojevića, da bi na 0:2 povisio Silas na isteku prvog poluvremena.

Zvezda ima neuporedivo jači i skuplji tim od Partizana, vidjelo se to u svakom trenutku i na svakom dijelu terena – Endiaje je pogodio u 55. i 65. minutu, za košmarnu noć Partizana koji iz sedam mečeva u Superligi Srbije ima samo 11 bodova.

Ekipa Aleksandra Stanojevića već je na ,,minus 11“ u odnosu na Zvezdu, koja ima meč više, a u Humskoj je slavila poslije više od osam godina.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.