Mesi stigao do 46. trofeja karijere

Mesi stigao do 46. trofeja karijere

Najtrofejniji fudbaler u istoriji Lionel Mesi (37) stigao je do 46. trofeja karijere – njegov Inter Majami završio je prvi ligaški dio američke MLS.

U pobjedi protiv direktnog rivala Kolumbusa 3:2, u ključnom meču u borbi za tron, legendarni Argentinac postigao je dva gola (u 45. minutu i petom minutu nadoknade prvog poluvremena). Tako je veteran pokazao da je i u uvodnom dijelu jeseni u odličnoj formi. Već krajem godine imaće priliku da dođe i do 47. trofeja – kroz MLS plej-of.

Interesantno, prva zvijezda modernog fudbala Mesi je u svim klubovima u kojima je igrao osvojio makar trofej, kao i sa reprezentacijom.

Na vrhu tabele MLS nakon 32 kola Inter Majami ima 68 bodova – a Kolumbus je drugi sa 57 poena, uz odigrani meč manje.

Mesi je na 17 nastupa u MLS postigao 17 golova ove sezone – a ukupno 19 na 20 mečeva za Inter Majami u svim takmičenjima.

izvor:POBJEDA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.