Mijatović: Nadam se da ćemo uz pomoć bjelopoljske publike ostvariti pobjedu nad Slovačkom
Rade Mijatović

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za EP sjutra u BP

Mijatović: Nadam se da ćemo uz pomoć bjelopoljske publike ostvariti pobjedu nad Slovačkom

Rukometaši reprezentacije Crne Gore smatraju da imaju dovoljan kvalitet za pobjedu u utakmici protiv Slovačke koja se igra sjutra u Bijelom Polju. Utakmica trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo se igra od 20 časova u sportskoj dvorani u Nikoljcu.

Pred ovaj meč kapiten Rade Mijatović i Žarko Pejović su za Radio Bijelo Polje istakli da se nadaju pobjedi pred domaćom publikom.

’’Drago mi je da opet igramo u Bijelom Polju utakmicu koja je od izuzetno velikog značaja u kvalifikacijama i nadam se da će sve proteći kako treba, u dobroj atmosferi, kao i uvijek, i da ćemo uz pomoć bjelopoljske publike uspjeti da ostvarimo veoma važnu pobjedu’’ kaže Mijatović.

Njegov saigrač ističe da bi sa pobjedom nad Slovacima otvorili bi put ka evropskom prvenstvu u Hrvatskoj i dodaje da je zato ova utakmica jako važna.

’’U Slovačkoj smo prije dva dana igrali neriješeno, iako smo imali prednost četiri sekunde prije kraja. Možda smo mogli da dođemo do povoljnijeg rezultata da nije bilo tog posljednjeg penala. Ali šta je bilo bilo je. Mnogo će nam značiti ako drugu utakmicu završimo u svoju korist’’ napominje bek crnogorkse reprezentacije Žarko Pejović za Radio Bijelo Polje.