16. 06. 2016 - 00:06
Svaka čast majstore: Otkriveno šta zapravo znače dvije crte na...
907
Shares
Svaka čast majstore: Otkriveno šta zapravo znače dvije crte na Ronaldovoj glavi

VELIKI ČOVJEK PRIJE SVEGA

Svaka čast majstore: Otkriveno šta zapravo znače dvije crte na Ronaldovoj glavi

16. 06. 2016 - 00:06
0
Shares

Portugalci su odigrali samo 1-1 protiv autsajdera Islanda, a Cristiano Ronaldo skoro pa ničim nije potvrdio da je jedan od najboljih svjetskih fudbalera.

I to samo nekoliko dana nakon što je izjavio da je upravo on najbolji igrač svijeta u posljednjih 20 godina.

Ronalda su nakon utakmice optužili da previše glumata, dobio je kritike da je loš gubitnik, a ni statistika mu ne ide u prilog.

Mnogi će se složiti s mišljenjima da Realov napadač često iritira svojim ponašanjem na travnjaku i izjavama izvan terena, da je umišljen i bahat, da ne poštuje rivale…

Ali, ima Ronaldo i drugo lice. Kad je najbitnije pokazat će izuzetnu solidarnost.

Naime, u utorak se u "Saint-Etienneu" trostruki osvajač Zlatne lopte pojavio s neobičnom frizurom – na stražnjoj strani glave je imao izbrijane dvije crte.

Po društvenim mrežama i medijima su krenula nagađanja o tome što predstavljaju dvije vodoravne linije, a onda je španski portal "Telecinco" otkrio pravu istinu.

Sjajni Portugalac je neobičan ‘ukras’ na glavi napravio u znak solidarnosti s bolesnim dječakom. Priča kaže da je Portugalac platio liječenje dječaku koji je obolio od raka. U procesu liječenja je dječak bio i na operaciji nakon koje su mu na stražnoj strani glave ostala dva ožiljka. Upravo je te ožiljke Ronaldo imitirao svojom frizurom i na taj način poslao podršku oboljelom djetetu. Možete ga ne voljeti, ali za ovaj zaslužuje veliko poštovanje.

Učitaj još novosti