01. 01. 2017 - 16:40
Uskoro novi spektakl: Cro Cop protiv Wanderlei Silve?!
907
Shares
Uskoro novi spektakl: Cro Cop protiv Wanderlei Silve?!

MEČ KOJI SVI OČEKUJU

Uskoro novi spektakl: Cro Cop protiv Wanderlei Silve?!

01. 01. 2017 - 16:40
0
Shares

Kada je prvi čovjek Rizina Nobuyuki Sakakibara dan nakon Mirkove pobjede u Saitama Areni najavio kako će nova velika priredba biti već 16. aprila 2017. godine u Yokohama Areni, svima je na pameti bilo samo jedno ime - Cro Cop. 

"Tijelo mi je izranjavano, ali volio bih se vratiti u Japan i opet nastupiti u Rizinu", poručio je Mirko nakon što je osvojio Rizin.

Iako Nobuyuki Sakakibara nije spomenuo Mirka, prilično je jasno da će upravo hrvatski borac predvoditi tu priredbu u aprilu.

Naravno, ako bude spreman i ako ga zaobiđu povrede. Sakakibara izuzetno cijeni Mirka i to pokazuje javno. Kada je King Mo uskočio na Silvino mjesto, prvi čovjek Rizina javno se zahvalio Cro Copu.

"Zahvalan sam mu na hrabrosti i entuzijazmu jer je prihvatio Moa koji je borac potpuno drukčijeg stila, a uz to je još i lanjski prvak. Neka vam Mirko bude uzor", napisao je Sakakibara koji je još iz PRIDE-a bio u dobrim odnosima sa Cro Copom i koji mu je lično došao u svlačionicu čestitati nakon nokauta protiv King Moa.

Možda dođe i do meča protiv Wanderleia Silve. Uostalom, Rizin je nakon Silvinog odustajanja službeno objavio kako će Mirko i on u ring 2017. godine. A do aprila je dovoljno vremena da se oba oporave od povreda, a onda je sve moguće.

Učitaj još novosti