08. 04. 2017 - 09:55
Srbija vrišti o namještaljci Partizana
907
Shares
 Srbija vrišti o namještaljci Partizana

'Evo, zbog ovog su tribine prazne!'

Srbija vrišti o namještaljci Partizana

08. 04. 2017 - 09:55
0
Shares

Partizan je pobijedio Voždovac u četvrtfinalu kupa Srbije 2-1 nakon što je gubio 1-0. Izjednačujućem golu prethodila je pomalo smiješna situacija u kojoj igrači Voždovca čekaju šut raširenih nogu...

Partizan gubi, ima indirekt na 12 metara od gola. Kratko odigravanje, igrači Voždovca izlaze iz 'živog zida' i čekaju šut raširenih nogu. Lopta odlazi u mrežu, kasnije još jedna i Partizan prolazi dalje, a srpske naslovnice vrište: 

'Evo, zbog ovog su tribine prazne!' Partizan je pobijedio Voždovac u četvrfinalu kupa Srbije 2-1 nakon što je gubio 1-0. Izjednačujućem golu Uroša Đurđevića deset minuta prije kraja prethodila je pomalo smiješna situacija zbog koje srpski tabloidi vrište o skandalu i namještanju utakmice. 


 Gore zid, dolje tunel Onako, na prvu, sve izgleda regularno. Ali kad pogledate snimku nekoliko puta, primijetit ćete da igrači Voždovca, barem dvojica od njih, iz nekog čudnog razloga stvarno imaju dosta raširene noge u trenutku udarca,prenosi 24sata.hr. Sporni detalj dogodio se u 80. minuti nakon što je sudac dosudio opasnu igru zbog đona domaćeg igrača. 


U 'živom zidu' dvojica igrača Voždovca raširila su noge, a u nastavku akcije lopta jednom od njih prolazi kroz noge za 1-1. Partizan je na kraju slavio, a na situaciju oko izjednačujućeg gola prvi su ukazali iz redova Partizanova rivala Crvene zvezde.  Direktor sprske lige Vlada Bulatović tvrdi da je to sve obična glupost i da onaj tko vidi namještanje u ovoj situaciji treba na liječnički pregled. 

Učitaj još novosti