13. 02. 2018 - 18:09
Skoro prespavao finale zbog serije, psovao u kameru, a onda sa...
907
Shares
Skoro prespavao finale zbog serije, psovao u kameru, a onda sa pijanim drugovima proslavio zlato

RED GERARD

Skoro prespavao finale zbog serije, psovao u kameru, a onda sa pijanim drugovima proslavio zlato

13. 02. 2018 - 18:09
0
Shares

Na zimskim olimpijskim igrama jedna priča bolja od druge.Vidjeli smo mirenje Sjeverne i Južne Koreje na otvaranju pa onda i u vidu zajedničke reprezentacije, vidjeli smo niz afričkih debitanata na snijegu, kanadskog snowboardera koji je prošle godine jedva ostao živ pa osvojio broncu, a najnovija senzacija je Red Gerard (17).

Izrazito simpatični Amerikanac dospio je na naslovnice svjetskih medija jer je osvojio zlatnu medalju u snowboardu (disciplina slopestyle) nakon što je umalo zakasnio na finale.

Gerard je do kasno u noć gledao seriju "Brooklyn Nine-Nine" na Netflixu i prespavao je budilicu koju je navio za 6 sati. Nasreću, nakon 20 minuta probudio ga je cimer Kyle Mack koji je znao da Reda tog jutra očekuje finale, prenosi Index.hr. Zbunjeni Gerard se probudio, na brzinu si složio neki sendvič i krenuo na bus da bi shvatio kako je izgubio jaknu pa je u žurbi uzeo Kyleovu i izjurio iz sobe.

Takav neispavan Red je pomeo konkurenciju i osvojio zlatnu medalju. Kad je vidio u ciljnoj ravnini da je njegov konkurent odradio vožnju samo za srebro, glasno je viknuo "holy fuck!", dok se grlio s obitelji. Osim njih, u ciljnoj ravnini mu je bilo 17 prijatelja, koji su s njim došli iz Amerike, a bili su već dobro "podmazani".

"Oko 8:30 sati su mi poslalu poruku preko Snapchata na kojoj idu na stazu s golemim zalihama piva. Bilo bi baš glupo da sam, onako, pao u sve tri vožnje, a oni me gledaju, ali ipak nisam. Odlično su se zabavljali", rekao je Gerard, a na pitanje novinarke što bi im ovim putem poručio odgovorio je:

"Hmm...Juhu? Ne znam...Uspjeli smo?".

Mladi Red postao je najmlađim američkim olimpijskim pobjednikom od 1928. godine.

 

Učitaj još novosti