20. 02. 2018 - 15:49
Villarreal ga platio 14 miliona eura, a on otima ljude,...
907
Shares
Villarreal ga platio 14 miliona eura, a on otima ljude, premlaćuje ih i pljačka

RUBEN SEMEDO

Villarreal ga platio 14 miliona eura, a on otima ljude, premlaćuje ih i pljačka

20. 02. 2018 - 15:49
0
Shares

Ruben Semedo ovoga je ljeta prešao u Villarreal iz lisabonskog Sportinga za 14 miliona eura, ali pokazao se kao potpuni promašaj španskog kluba. Čak na stranu to što je zbog raznih povreda odigrao samo četiri utakmice ove sezone, čovjek ima ozbiljnih problema sa zakonom.

Portugalski je defanzivac ovih dana uhapšen jer je navodno vezao, premlaćivao i držao nekog čovjeka protiv njegove volje u svojoj kući. Prema optužbama tog čovjeka, Samedo ga je zajedno s još dva pomagača "vezao, istukao i lišio slobode" u kolibi koju ima u Valenciji. Čovjek koji ga je optužio tvrdi da je bio zaključan u jednoj sobi nakon što su ga svezali, a Samedo i njegovi suradnici uzeli su mu ključeve, provalili u stan i opljačkali ga.

Nije Samedu ovo prvi put da se nalazi s krive strane zakona, ali nikad nije ovako duboko zaglibio. Krajem prošle godine je navodno imao vatreno oružje u jednom noćnom klubu u Valenciji, a u odvojenom incidentu je nekom čovjeku razbio bocu o glavu. Ostaje za vidjeti kako će proći nakon ovih optužbi.

Učitaj još novosti