09. 04. 2018 - 18:13
"KUNEM SE KĆERINIM ŽIVOTOM, JA SAM GA ZABIO" Kane svim silama...
907
Shares

PREMIERSHIP

"KUNEM SE KĆERINIM ŽIVOTOM, JA SAM GA ZABIO" Kane svim silama želi saigračev gol, bilo je burno u svlačionici

09. 04. 2018 - 18:13
0
Shares

Tottenham je u 32. kolu Premiershipa slavio 2:1 kod Stokea i tako gotovo osigurao Ligu prvaka i iduće sezone. Chelsea i Arsenal će imati nemoguću misiju, a ovo je Pijetlovima bila šesta uzastopna pobjeda u ligi. Goste je u vodstvo doveo Christian Eriksen, koji je bio i glavni akter kod drugog pogotka.

Naime, Dancu je i službeno pripisan i drugi gol gostiju na tom duelu, dok Harry Kane tvrdi da je on strijelac. Istina, engleski centarfor je skočio na ubačaj Eriksena, slavio je i primao čestitke kao da je on strijelac. Ali gol je pripisan njegovom saigraču koji je poslao centaršut, što je i vidljivo na snimku. Nakon utakmice, Eriksen je priznao da je u svlačionici Spursa bila žestoka prepirka ko je postigao gol, on ili Kane. 

"Ako je Harry dotaknuo loptu, onda je gol njegov. Način na koji je slavio gol govori da je imao osjećaj kao da je taknuo loptu", čini se da je Danac ipak na kraju ipak popustio.
 
Njegov saigrač očajnički želi spomenuti zgoditak i to ne krije: "Kunem se životom moje kćeri da sam dotaknuo loptu, ali ne mogu napraviti ništa oko toga da meni pripišu gol. Ako žele promijeniti odluku, to će i napraviti. Ako prihvaćaju moju riječ, prihvatit će je."

Ako se pitate otkud ovakva prepirka, znajte da ima i dobar razlog. Kane je najbolji prošlogodišnji strijelac Premiershipa, a i ove godine je u samom vrhu. Istina, Mohamed Salah je dao 29, a on "samo" 24. Očito je da silno želi prestići Egipćanina koji je trenutno van stroja zbog povrede...

Učitaj još novosti