16. 01. 2019 - 10:00
ČEDA JOVANOVIĆ UGLEDAO JELENINE SLIKE, PA DAO HIT KOMENTAR:...
907
Shares
ČEDA JOVANOVIĆ UGLEDAO JELENINE SLIKE, PA DAO HIT KOMENTAR: Dušku neće biti drago!

ČEDA JOVANOVIĆ UGLEDAO JELENINE SLIKE, PA DAO HIT KOMENTAR: Dušku neće biti drago!

16. 01. 2019 - 10:00
0
Shares

Političar Čedomir Jovanović prokomentarisao je eksplicitne Jelenine slike koje kruže internetom. Nema sumnje kako će njegova podrška obradovati Jelenu.

2

JELENI PRIJETI TRI GODINE ZATVORA, OGLASIO SE ADVOKAT: Nije trebala ono napisati!

"Zašto svi koji euforično likuju krišom gledajući fotke JK misle da će tako uspjeti sakriti 'mokre snove njih s njom' kojim su godinama bolesno varali sami sebe. Be strong JK, paćenici nikad nisu bili naš svijet", kazao je Jovanović, a prenose srpski mediji.

3

Podsjećamo, brojne ličnosti iz javnog života dale su podršku Jeleni na društvenim mrežama, a ovo su samo neki od njih.

Skandal trese region: Nova prepiska Vranješa i Karleuše šokira! Pogledajte šta mu je Jelena uradila (FOTO 18+)

ACA LUKAS

Aca Lukas žestokom porukom oglasio se putem svog Instagram naloga, u znak podrške Jeleni Karleuši u sukobu sa Ognjenom Vranješom!

5
 
Kako je napisao, da je Vranješ pravi muškarac - nikada ne bi udario tako nisko.

4

- Podrška za drugaricu i koleginicu! Ne daj se jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe!!! Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci!!! Muškarci koji trtljaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a da to nisu radili su indijančine!!! - počeo je Lukas.

6- Muškarci koji se i pored toga što znaju da pravi muškarci nikada ne udaraju nikako, a kamoli nisko, na žene, i koji se trude iz petnih žila da dokažu to sto bi želeli da rade sa njom a nisu, i to ni manje ni više nego javnosti , e ti muškarci su ozbiljno zlo, ozbiljno oboljeli od kompleksa niže vrijednosti, i nisu nikakvi mangupi, "ni sa ove ni sa one strane Drine" (kako pročitah neki dan u jednoj nebuloznoj izjavi nekog fudbalera, koji hoće da bude mangup), oni su samo mangupi, za u Drinu!!! Sramota!!! - poručio je Lukas.

7

Podsjetimo, Vranješ je na društvene mreže i u pojedine medije "gurnuo" eksplicitne fotografije na kojima je navodno Jelena.

karleusa

Pjevačica se nakon ovoga oglasila brutalnim otvorenim pismom o Vranješu, da bi kasnije objavila njegovu uplakanu sliku, kao i skandalozne poruke koje joj je navodno poslao, a onda i fotografiju po lnog organa za kog je napisala da je njegov.

SEKA ALEKSIĆ

Pjevačica je, na veliko iznenađenje svih koji znaju da Jelena i ona ne razgovaraju, podržala Karleušu.

8

- Bez obzira na sve! Treba imati u vidu da ova žena ima prije svega dvoje djece! Da je majka, kćerka, supruga... Ne stajte joj na muku! Ljudski je! - napisala je Seka.

ANA BEKUTA

- Ničiji intimni život me ne zanima - bila je kratka Ana.

9MARIJA ŠERIFOVIĆ

Marija, kao Jelenina dobra prijateljica, nije mogla da šuti, te je na svom Instagram profilu objavila njihov zajednički snimak na kojem zajedno sa Jelenom vrište od smijeha.

10

Marija je u opisu samo kratko napisala: "Smijaćemo se opet!"

Učitaj još novosti