03. 06. 2019 - 10:20
Pokazuje guzu na Trijumfalnoj kapiji i druži se s teniskom...
907
Shares
Pokazuje guzu na Trijumfalnoj kapiji i druži se s teniskom seks bombom: Ovako se superzgodna Bouchard

KANAĐANKA PRIVLAČI PAŽNJU U PARIZU

Pokazuje guzu na Trijumfalnoj kapiji i druži se s teniskom seks bombom: Ovako se superzgodna Bouchard "oporavlja" zbog ispadanja s Roland Garrosa (FOTO & VIDEO)

03. 06. 2019 - 10:20
0
Shares

Jedna od nazgodnijih teniserki svijeta, Eugenie Bouchard, ispala je već u 1. rundi Roland Garrosa, ali to je nije pomelo te je i drugu sedmicu dočekala u čarobnom Parizu. Očigledno uživa u "gradu svjetlosti", izgleda da i nema namjeru uskoro ga napuštati, te joj raspoloženje nije pokvareno uprkos porazu na startu trećeg Grand Slama sezone.

Naime, u Parizu je ostala kao turistkinja, a društvo joj prave sestra i drugi članovi porodice, ali i neke teniserke koje su joj prijateljice. Kanađanka je tako u Parizu nastavila pokazivati svoj neodoljivi seksipil na svakom koraku, pa čak i ispred Trijumfalne kapije, gdje je pokazala guzu u tijesnoj haljini. Na oduševljenje muških fanova, naravno...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

des canadiennes a paris

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Charlotte’s Web???? (@charbouchard) on

Uslijedili su i izlasci po noćnim klubovima i kafićima Pariza s malo poznatom teniserkom Sherazad Reix iz Francuske, trenutno 353. na WTA listi. One su uživale u ispijanju koktela tokom dana, ali i tokom noći na žurkama u zanosnim pariškim noćnim klubovima.

2

Pogledajte i još neke od fotografija lijepe francuske teniserke koja je prijateljica mnogo poznatije igračice, Eugenie Bouchard:

(Sport.ba)

Učitaj još novosti