19. 08. 2019 - 18:45
KATALONCI ŠKRTARE NA NOVOM WUNDERKINDU Barca ponovo gubi bitku...
907
Shares
KATALONCI ŠKRTARE NA NOVOM WUNDERKINDU Barca ponovo gubi bitku za jednog od najvećih svjetskih talenata: Oni će im ga preoteti!

WATFORD ISPADA KONKURENTNIJI

KATALONCI ŠKRTARE NA NOVOM WUNDERKINDU Barca ponovo gubi bitku za jednog od najvećih svjetskih talenata: Oni će im ga preoteti!

19. 08. 2019 - 18:45
0
Shares

Barcelona je u zadnjih desetak godina napravila nekoliko velikih grešaka kada je riječ o mladim talentima. Dinamo im je oteo Danija Olma koji sada vrijedi preko 40 miliona eura i bio je jedan od najboljih igrača španske U21 reprezentacije koja je nedavno osvojila Euro, Kubo, koji je trebao biti novi Messi, je bio u Barci, no na kraju je završio u Realu, a nedavno im je PSG oteo perspektivnog Xavija Simonsa kojem je jednostavno ponuđen bolji ugovor.

cavi-simons-830x0

Barca je sada bacila oko na novog wunderkinda. 17-godišnji napadač francuskog Chateaurouxa Haissem Hassan je zadivio svojim igrama i mnogi ga već sada uspoređuju s Alexandreom Lacazetteom. Igra za francusku U-17 reprezentaciju i jedan je od najtalentiranijih na svijetu u svojem godištu.

Barcelona se s njim bori s pomalo neočekivanim protivnikom. Za Hassana je zainteresiran Watford koji izgleda i vodi u ovoj utrci. Iako je mladi Francuz egipatskog porijekla skloniji odlasku u Barcelonu, problem bi ponovno mogla biti neodlučnost Katalonaca u ključnom trenutku.

Watford je za mladog napadača ponudi dva i pol miliona eura, dok Barca nije spremna dati toliki novac za 17-godišnjaka. Watford bi svoju ponudu mogao i povisiti ako Barca ipak odluči dati jednako novaca pa postoji opasnost da će španjolski div još jednom ostati bez velikog talenta. Očito je da u Barceloni neke stvari ne funkcioniraju kao ranije i da bi trebali promijeniti ljude zadužene za dovođenje mladih talenata, ali i njihovo zadržavanje. Zimski prijelazni rok možda i presudi...

 

Učitaj još novosti