15. 08. 2019 - 20:35
TRANSFER DANIJA OLMA TRESE HRVATSKU "Sastali smo se sa jednim...
907
Shares
TRANSFER DANIJA OLMA TRESE HRVATSKU

OTAC POTVRDIO

TRANSFER DANIJA OLMA TRESE HRVATSKU "Sastali smo se sa jednim evropskim divom"

15. 08. 2019 - 20:35
0
Shares

Transfer Danija Olma iz Dinama bit će glavna tema hrvatskih medija do kraja prelaznog roka. 

Iako bi Dinamo jako želio zadržati svojeg najboljeg igrača pa mu je ponudio novi, petogodišnji ugovor, navodno vrijedan i do deset miliona eura, mladi Španac još ne želi potpisati. 

Njegova najveća želja je ipak otići iz Dinama ovog ljeta, što je u intervjuu za Calciomercato potvrdio njegov otac Miguel.

"I za Dinamo i za Danija bi najbolje bilo da on ovog ljeta ode iz Zagreba. U klubu znaju da je njegova najveća želja da napravi transfer, a mislim da je ovo pravi trenutak i za Dinamo koji bi mogao jako dobro zaraditi", rekao je Miguel.

Jedan od najzainteresiranijih klubova bio je Milan, a u vezu s Olmom dovodili su se i brojni drugi veliki klubovi.

"Sastao sam se s Leonardom dok je bio sportski direktor Milana. No, kad je on otišao iz kluba, interes je pomalo nestao. Ne znam je li to konacno 'ne', ali pretpostavljam da se nisu uspjeli dogovoriti s Dinamom koji traži cetrdeset milijuna eura. Sastali smo se s još jednim velikim klubom. Želim da igra u nekom klubu koji je bio projekt kao što je bio Dinamo. Ne bi mu bilo pametno da ode u Real ili Barcelonu, ako se oni jave, jer mu ne jamce minutažu. To nema smisla", dodao je Olmov otac.

 

Učitaj još novosti