15. 08. 2019 - 21:23
UŽAS Albanac napao nožem mlade reprezentativce Srbije, scena...
907
Shares
UŽAS Albanac napao nožem mlade reprezentativce Srbije, scena kao iz horor filmova!

RAKOČEVIĆ POTVRDIO

UŽAS Albanac napao nožem mlade reprezentativce Srbije, scena kao iz horor filmova!

15. 08. 2019 - 21:23
0
Shares

Mladi košarkaši Srbije doživili su horor u Udinama, gdje se nalaze na Evropskom prvenstvu, kada ih je nožem napao jedan Albanac!

"Naša djeca su dobila pola sata slobodnog vremena, izašli su iz hotela u Udinama da se malo prošetaju i opuste, kada je naišao jedan Albanac na biciklu i počeo da ih vrijeđa. Govorio je “No Srbija, Kosovo - Albanija”. Momci su mu pokazali rukom da se skloni. On se nije pomjerio, već je počeo još jače da proziva i provocira. Dječaci su se tada okupili oko kapitena", priča u dahu za “Blic” potpredsjednik Košarkaškog saveza Srbije Igor Rakočević.

Potom je nastupila scena kao iz horor filmova.

"Tada je taj Albanac sišao sa bicikla i počeo da ih juri nožem. Momci su se toliko uplašili, razbježali i došli do hotela. Srećom, niko nije povrijeđen. Slučaj je prijavljen policiji. Inače, tretman naše reprezentacije u Udinama je očajan, sudije su nam juče otele pobjedu, promaha duva svuda u hali, ne može da se igra i da se šutira. Djeca su jučer plakala zbog tog poraza. Sutra bi trebali igrati odlučujuću utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo. Strašno smo nezadovljni tretmanom", zaključio je Rakočević.

Učitaj još novosti