02. 09. 2019 - 07:56
ŠOK NA US OPENU Đoković predao Wawrinki!
907
Shares
ŠOK NA US OPENU Đoković predao Wawrinki!

ŠVICARAC U ČETVRTFINALU

ŠOK NA US OPENU Đoković predao Wawrinki!

Sport.ba
02. 09. 2019 - 07:56
0
Shares

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je u osmini finala US Opena od švicarskog igrača Stana Wawrinke pošto je predao zbog povrede lijevog ramena u trećem setu.

Povreda ramena, koju je srpski igrač vukao još od starta turnira primorala ga je da preda pri rezultatu 2-0 u setovima i 2:1 (uz brejk) u trećem za Wawrinku, te je borba završena za sat i 49 minuta, 6:4, 7:5 i 2:1 za švicarskog igrača.

Poslije medicinskog tajm-auta između drugog i trećeg seta, Novak je dominantno uzeo prvi gem trećeg seta i to je bila samo varka kratkog daha.

Wawrinka je servisima lako poravnao rezultat na 1:1 u trećem setu, pa dočekao tri uzastopne greške i olako napravio brejk poslije kog je Nole odlučio da ne može nastaviti susret i prišao je mreži čestitajući protivniku.

Kao što smo spomenuli, kraj meča je ružnim gestom ispratila publika koja je izviždala srpskog tenisera, kada je ovaj odlučio predati, iako je riječ o trostrukom šampionu turnira na Flašing Medouzu.

Švicarac će se u četvrtfinalu nadigravati sa Danilom Medvedevim iz Rusije, pošto je Medvedev u četvrtfinale prošao pobjedom nad Nijemcem Dominicom Koepferom u četiri seta.

Učitaj još novosti