05. 09. 2019 - 14:22
VEČERAS DUEL SA LIHTENŠTAJNOM: "Zmajevi" odlično raspoloženi...
907
Shares
VEČERAS DUEL SA LIHTENŠTAJNOM:

VEČERAS DUEL SA LIHTENŠTAJNOM: "Zmajevi" odlično raspoloženi pred utakmicu!

05. 09. 2019 - 14:22
0
Shares

Naša reprezentacija večeras u 20:45 sati će na zeničkom Bilinom polju protiv Lihtenštajna odigrati  petu kvalifikacionu utakmicu za Euro 2020.

Nogometnu utakmicu Bosna i Hercegovina - Lihtenštajn u Zenici ekskluzivno će direktno prenositi Nova BH.

Također, susret će prenositi i inozemne televizijske stanice beIN Sports MENA 6 (Afrika i Srednji Istok), C More Stream (Švedska), Cosmote Sport 3 (Grčka), Sport klub 1 (Slovenija). 

Današnji kvalifikacijski susret na zeničkom Bilinom polju sudit će Glen Niberg  iz Švedske. Njemu će asistirati zemljaci Danijel Varnmark i Joakim Amri Nilson. Četvrti sudija je Muhamed el-Hakim. 

Nogometne reprezentacije BiH i Lihtenštajna do sada su međusobno odigrale šest utakmica. Naš tim ostvario je pet pobjeda, dok je jedan meč završen bez pobjednika. Gol-razlika je uvjerljivo na strani naših "Zmajeva", 23:2. 

Što se tiče cijena ulaznica za utakmicu u Zenici one su: zapadna tribina 40 KM, istočna 30 KM, sjeverna i južna po 20 KM.

- Molimo naše vjerne navijače, simpatizere i osvjedočene prijatelje da se prilikom ulaska na stadion striktno pridržavaju uputstava za korištenje označenog ulaza na tribinu, reda i sjedišta na određenom sektoru. Mjesta su naznačena na ulaznici te je neophodno da se to poštuje - napominju iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.  

Nogometni savez BiH je, shodno važećim standardima Svjetske (FIFA) i Evropske nogometne federacije (UEFA), instalirao nove elektronske brojače s elektronskim čitačima ulaznica na ulazima stadiona Bilino polje u Zenici. Nepoštovanje uputstava moglo bi izazvati nepotrebnu gužvu i dodatne procedure prilikom ulaska na određenu tribinu. 

 

Učitaj još novosti