13. 01. 2020 - 15:10
ĐOKOVIĆEV OTAC ODGOVORIO NA PROZIVKE KOSOVSKOG AMBASADORA:...
907
Shares
ĐOKOVIĆEV OTAC ODGOVORIO NA PROZIVKE KOSOVSKOG AMBASADORA:

NE MRZI NIKOG, ALI...

ĐOKOVIĆEV OTAC ODGOVORIO NA PROZIVKE KOSOVSKOG AMBASADORA: "Novak jeste nacionalista, Kosovo je naša sveta zemlja"

13. 01. 2020 - 15:10
0
Shares

Otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković, prokomentarisao je za TV Prvu napade na najboljeg srpskog tenisera koje su stigle od kosovskog ambasadora u Bugarskoj.

Naime, predstavnik Prištine u Bugarskoj Edon Cana komentarisao je na Tviteru način na koji su srpski teniseri proslavili pobjedu na ATP kupu u Australiji. On je posebno bio oštar prema Novaku Đokoviću.

dublsrbijatenis"Nakon vojnog marša, nastavili su s Kosovom. Možeš biti ATP pobjednik, ali ostaješ primitivac, zaostao i običan balkanski nacionalista i šovinista. Nije slučajno što je Novak Đoković najmanje voljen teniski šampion u historiji", napisao je Cana.

novak

Međutim, otac Novaka Đokovića, Srđan, izjavio je u Jutarnjem programu TV Prve da je Novak nacionalista, kao što je i on, ali i većina ljudi u Srbiji.

"To nije ništa ružno, mi volimo svoj narod i svoju zemlju. Ali ne mrzimo tuđ narod i tuđu zemlju. Vi ste ušli u našu zemlju i da znate da je to naša sveta zemlja, kao što je za Jevreje Jerusalim. Prema tome, mi ćemo uvek biti uz naše Kosovo i naš narod dole i nemojte da mislite da će se tu nešto promeniti za 10, 20, 100 ili hiljadu godina. Uvek će Kosovo biti srce Srbije", kazao je Srđan Đoković.

Učitaj još novosti