25. 03. 2020 - 08:32
BORI SE ZA ŽIVOT, ITALIJANSKI MMA VETERAN OBJAVIO SLIKU IZ...
907
Shares
BORI SE ZA ŽIVOT, ITALIJANSKI MMA VETERAN  OBJAVIO SLIKU IZ BOLNICE Boluje od korona virusa, ovako izgleda njegova borba:

BORI SE ZA ŽIVOT, ITALIJANSKI MMA VETERAN OBJAVIO SLIKU IZ BOLNICE Boluje od korona virusa, ovako izgleda njegova borba: "Gore je nego u paklu.."

25. 03. 2020 - 08:32
0
Shares

Italijanski veteran u MMA, Cristian Binda se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi u Comu. On je imao teško stanje zbog posljedica zaraze koronavirusa.

Nakon devet dana polako se stanje popravlja, a ovoga puta je na svojoj zvaničnoj stranici poslao poruku svim svojim fanovima.

cristian-binda

- Htio bih da se svi malo smire jer sam sada malo bolje. Ukratko: Nakon devet dana visoke temperature i kašlja, nisam više mogao disati i morao sam odustati. Primljen sam najprije u bolnicu Sv. Anna, a zatim premješten u Lanzo d. Intelvi. Dijagnosticirana mi je teška upala pluća i bio sam pozitivan na koronavirus. Sada ću se pokušati do kraja oporaviti i vratiti jači nego ranije. Bitno je naglasiti DA OVO NIJE ŠALA! OSTANITE KOD KUĆE! Proveo sam čitav dan na hitnom prijemu u Comu i tamo je gore nego u paklu. Scene su tragične! Ostanite kod kuće i ne izlazite van!, stoji u saopštenju Binde.

 

Novi.ba/Oslobođenje

 
Učitaj još novosti