30. 07. 2020 - 09:13
MAFIJA MU UBILA OCA, ODRASTAO U LEGLU GANGSTERA... Plejboj...
907
Shares
MAFIJA MU UBILA OCA, ODRASTAO U LEGLU GANGSTERA... Plejboj italijanskog fudbala na čiji šarm je pala i jedna Srpkinja!

MARKO BORIJELO

MAFIJA MU UBILA OCA, ODRASTAO U LEGLU GANGSTERA... Plejboj italijanskog fudbala na čiji šarm je pala i jedna Srpkinja!

30. 07. 2020 - 09:13
0
Shares

Priča o italijanskom fudbaleru, nedovoljno ostvarenom talentu i velikom ljubavniku ostaviće vas bez daha. 

Kao bomba odjeknula je vest da je Marko Borijelo, zvijezda Rome, Milana i Juventusa prije dve godine potpisao za španskog niželigaša.

Odgovor je bila - Ibica! Gdje je zabava i gdje su najjlepše žene na svijetu, tu je najveći zavodnik među fudbalerima. 

2288959-111-ff

FOTO: INSTAGRAM

Nedovoljno ostvareni napadač uvijek se trudio da maksimalno uživa u životu, koji ga u ranom djetinjstvu nimalo nije mazio.

"Mog oca je ubila mafija kada sam imao deset godina. Pozajmio je novac jednom čoveku iz 'Kasalesi klana' i taj tip nije htio da mu vrati novac kada je otac tražio nazad. Bio je to Paskuale Sentore, bivši gradonačelnik", drhtavim glasom je prepričavao Borijelo u jednoj emisiji.

Otkrio je da mu je fubal pomogao da se izbori s gubitkom oca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da cagliari e' tutto, a voi studio ????????☀️???? #aftertraining #vitaminaD #cagliari ????????

A post shared by Marco Borriello (@marcoborriello) on

"Moja majka je odgajila dva brata i mene. Fudbal me nije spasio, fudbal mi je pomogao da se lakše nosim s očevom smrću, zbog ove igre sam dobio odlučnost da se izborim za nešto važno u životu", otkrio je Borijelo.

Odrastanje u siromaštvu ostavilo je brojne ožiljke.

"Živjeli smo u u San Đovani Tedućiju, tamo je bila najveća koncentracija gangstera... Ne mogu da kažem da je to bilo odrastanje kao u džungli, ali nije bio ni Diznilend".

Marko je u svojoj 36. godini potpisao za 15. klub u karijeri. Igrao je za najbolje italijanske klubove Milan, Juventus, Romu... Bio je i reprezentativac Italije, a ostaće upamćen kao najveći zavodnik među italijanskim fudbalerima.

Kažu da su u Italiji dvije stvari sigurne. Prva je da će Juventus biti šampion, a druga da će Borijelo biti s nekom ljepoticom top klase.

Jedna zanimljiva anegdota vezana za Markove zavodničke sposobnosti dugo se prepričavala u Italiji. Naime, poslije jedne utakmice izašao je sa saigračima u diskoteku. Odjednom mu je prišlo pet devojaka i gospodin je nestao na nekoliko sati. Niko nije znao gdje se nalazi. Poslije nekog vremena se vratio. Košulja mu je bila raskopčana, a kosa raščupana. Svjedoci kažu da ga tako umornog nisu vidjeli ni nakon najgorih treninga za vrijeme ljetnjih priprema, piše Kurir.

Na njegov šarm je pala i jedna Srpkinja. Riječ je o poznatoj manekenki, glumici i voditeljki - Nini Seničar. Ova zanosna Novosađanka imala je burnu vezu s italijanskim golgeterom. Ninina i Markova veza otpočela je u tajnosti još početkom 2009. godine, a bili su osam mjeseci zajedno.

1576041-profimedia0262898905-ff

FOTO: PROFIMEDIA

"Ta veza se zapravo zasnivala samo na strasti, to je kao jaka droga od koje nisam mogla da se odviknem. Zbog te veze sam izgubila čak i prijatelje. Ljudi su mi govorili da treba da okončam vezu s Markom, ali ja nisam znala kako. Svaki put kada bih rekla 'Sad je dosta' i napustila ga, prolazila sam kroz veliku krizu i poslije nekog vremena bih ga ponovo potražila. To je sve vrijeme više bilo neko ludilo i fizička privlačnost, jer ako izuzmemo odnos u krevetu, nas dvoje nismo imali ništa drugo zajedničko. Kada smo napokon raskinuli, učinili smo jedno drugom uslugu", otkrila je Nina nakon raskida sa zgodnim Italijanom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#achilleandulisse in the house! @giampaolosgura @marnau ????????

A post shared by Marco Borriello (@marcoborriello) on

Marko, koji danas ima 38 godina, i dalje uživa veliku popularnost među nježnijim polom, a i zabavlja se kao što je činio tokom cijele karijere. 

Učitaj još novosti