16. 09. 2020 - 09:56
SUPRUGA PEĐE STOJKOVIĆA OBJAVILA SLIKE SA GLAMUROZNE SVADBE:...
907
Shares
SUPRUGA PEĐE STOJKOVIĆA OBJAVILA SLIKE SA GLAMUROZNE SVADBE: Vjenčanje u Solunu od 100.000 eura

SUPRUGA PEĐE STOJKOVIĆA OBJAVILA SLIKE SA GLAMUROZNE SVADBE: Vjenčanje u Solunu od 100.000 eura

16. 09. 2020 - 09:56
0
Shares

Predrag Stojaković već 17 godina uživa u idiličnom braku sa prelijepom Grkinjom Alekom Kamilom, a nedavno su proslavili 14 godina braka.

Ona je na društvene mreže postavila fotografije sa vjenčanja, o kom se svojevremeno i te kako pričalo.

2086741-7777-ls

U trenutku kada su riješili da ozvaniče vezu uveliko su bili ponosni roditelji sina Andreja i šestomjesečne kćerke Mile.

"Vjenčanje decenije", kako su mediji u Grčkoj nazivali ovaj događaj, održano je u Solunu i koštalo je više od 100.000 eura.

Mladence je vjenčao bračni par Violitis sa kojima je Stojaković u to vrijeme uspješno poslovao, dok je samo sat kasnije na istom mjestu upriličeno i krštenje šestomjesečne Mile, čiji je kum bio nekadašnji paokovac Janis Janulis.

Nakon dvosatne ceremonije mladenci i gosti prešli su u improvizovanu salu ukrašenu bijelom svilom, cvijećem, svijećama... Među raznoraznim biftecima, guščijim džigericama i plodovima mora nije se našao nijedan srpski specijalitet...

Pilo se sve, a najviše francuski konjak, šampanjac i vino... Svadbena torta bila je sačinjena od desetak manjih tortica oko kojih su se preplitale zelena lozica i bijele ruže. Nakon svadbene večere, negdje oko ponoći, atmosfera je polako počela da se usijava...

Raspoloženi gosti ludo su se zabavljali čekajući trubače, koji se na kraju nisu ni pojavili, ali je za sjajnu atmosferu bila zadužena tadašnja "kraljica splavova", Danijela Vranić.

Skupocjenom slavlju tada su prisustvovale NBA zvijezde Vlade Divac, Vlada Radmanović, Raša Nesterović, Dragan Tarlać sa suprugom Marijom, bivši košarkaš Zvezde i Paoka Bane Prelević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dragan Šakota, estradni mendžer Raka Marić i drugi.

Kada su dobili treće dijete, sina Maksima, on je samo dodatno učvrstio njihovu ljubav.

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti