21. 09. 2020 - 13:51
OGLASIO SE ROLAN GAROS Džumhur nije jedini diskvalifikovan,...
907
Shares
OGLASIO SE ROLAN GAROS Džumhur nije jedini diskvalifikovan, još PETORICA igrača neće igrati u Parizu

OGLASIO SE ROLAN GAROS Džumhur nije jedini diskvalifikovan, još PETORICA igrača neće igrati u Parizu

21. 09. 2020 - 13:51
0
Shares

Damir Džumhur neće igrati ove godine na Rolan Garosu zbog bliskog kontakta sa zaraženim trenerom, a nakon tenisera oglasio se i turnir.

Francuski grend slem je objavio kako petorica igrača neće igrati mečeve u Parizu, dvojica zbog pozitivnog rezultata na korona virus, a trojica zbog trenera koji su zaraženi.

screenshot-4

Prethodno se javio revoltirani teniser iz Bosne i Hercegovine koji je poručio kako test nije ispravan jer srpski trener Petar Popović već ima antitijela, a onda je usleijdilo saopštenje Rolan Garosa:

- Čelnici Rolan Garosa potvrđuju da su dvojica tenisera koji učestvuju u kvalifikacijama pozitivno testirana na Kovid-19 i da su trojica drugih igrača imala blizak kontakt sa trenerom koji je pozitivno testiran na Kovid-19. U skladu sa zdravstvenim protokolima turnira, petorica tenisera neće učestvovati na kvalifikacionom turniru koji počinje sutra i biće u samoizolaciji u periodu od sedam dana. Ukupno, oko 900 testova odrađeno je do juče od 17. septembra, stoji u saopštenju Rolan Garosa.

Džumhur je najavio dalje poteze, ali teško da će mu pomoći da se ipak nađe na mečevima u Parizu.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti