24. 09. 2020 - 09:13
ZIDAN KONAČNO ODLUČIO Evo šta će uraditi s Jovićem: Ovo niko...
907
Shares
ZIDAN KONAČNO ODLUČIO Evo šta će uraditi s Jovićem: Ovo niko na svijetu nije očekivao

ZIDAN KONAČNO ODLUČIO Evo šta će uraditi s Jovićem: Ovo niko na svijetu nije očekivao

24. 09. 2020 - 09:13
0
Shares

U udarnoj ekipi Real Madrida 22-godišnji Luka Jović se nije naigrao. Ukupno je upisao 27 nastupa za Real uz mizerna dva gola.
 
Problemi s adaptacijom na novi tim, nedostatak iskustva te prije svega nedostatak sportske nedisciplina koštali su ga da dobije priliku. Uz to su se nadovezali problemi s povredama i čelnici Reala polako su gubili živce. Ubrzo je zaključeno kako su previše platili igrača koji im nije uzvratio gotovo ništa. No, s druge strane taj isti Jović je briljirao u Eintrachtu i sigurno nije zaboravio igrati nogomet. I ono što je najvažnije naglasiti, tek ima 22 godine.

Stoga mu je trener madridskog Real Zinedine Zidane odlučio, kada je nova sezona u pitanju, dati veliku priliku. Za mnoge je ova odluka očekivana, ali…
 
Tako je nakon previranja i trzavica Zinedine Zidane napokon donio konačnu odluku o Luki Joviću. No, u cijeloj priči nije jasno je li to zato što mu Zidane vjeruje ili zato što nema drugog izbora, a skupo su ga platili.

Čak je i sam Jović izrazio želju da napustiti momčad Reala do kraja prelaznog roka, ali od toga ipak nema ništa.

Iskusni Zidane, koji je bio vrhunski igrač i zna prepoznati kvalitetu, očito je zaključio kako Jović može biti koristan. Pogotovo u ekipi koja je započela veliku smjenu generacije.

Jović, koji vjerojatno osjeća kako opet ima povjerenje trenera, u međuvremenu se ozbiljno primio posla i trenira kao nikad. I sam je shvatio kako mu je ovo prilika karijere.

Učitaj još novosti