27. 12. 2020 - 11:23
OTKRIVEN RAZLOG JOVIĆEVIH MUKA U REALU: Ovo je uništilo mnoge...
907
Shares
OTKRIVEN RAZLOG JOVIĆEVIH MUKA U REALU: Ovo je uništilo mnoge velike igrače, ima li spasa za Srbina?!

PROKLETI BROJ 18

OTKRIVEN RAZLOG JOVIĆEVIH MUKA U REALU: Ovo je uništilo mnoge velike igrače, ima li spasa za Srbina?!

27. 12. 2020 - 11:23
0
Shares

Luka Jović stigao je u Madrid kao veliko pojačanje nakon odličnih nastupa za Frankfurt, ali do sada nije pokazao ni djelić onog što je Zidane očekivao.

Srbin rodom iz Bijeljine tako je jedno veliko razočarenje za sve navijače Reala, ali još uvijek nije poznato do kada će biti stanovnik "Santiago Bernabeua".

Zašto je to tako niko ne može ponuditi zadovoljavajući odgovor, a španski portal BeSoccer.com pokušao je pojasniti njegovu situaciju i do u detalje je objašnjavao razlog.

Naime, tvrde da je za sve Lukine probleme krivo prokletstvo dresa s brojem 18, koji je Srbin izabrao po dolasku u Madrid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Pojašnjavaju da Luka nije prva "osamnaestica" koja je u Real došla kao ogromno pojačanje i bukvalno nestala. Nije bilo potrebno ići mnogo unazad da bi se shvatilo da u toj priči ima nešto što liči na istinu, jer je Jovićev prethodnik s brojem 18 bivši mladi reprezentativac Španije Markos Ljorente.

Momak koji je doslovno odrastao u Realu važio je za veliku nadu španskog fudbala, ali ga je "ukleti broj" potpuno marginalizovao. Probao je da "oživi" u Alavesu, sada je član Atletiko Madrida, ali nije ni "f" od onog fudbalera kakav je trebao biti.

Ako se pogleda još malo unazad, naiđe se na svojevremeno francuskog reprezentativca Žulijena Flobera, koga se od sezone u Realu gotovo niko više i ne sjeća, pa na Antonija Kasana, momka koji samo u Realu nije mogao da pokaže šta zna. A tu je i čuveni Englez Džonatan Vudgejt, u Madridu dočekan kao ogromno pojačanje, a uspio je odigrati čitavih devet utakmica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

REALOVE OSAMNAESTICE

Markos Ljorente

2015.-2019.

22 utakmice

0 golova

Antonio Kasano

2006.-2008.

19 utakmica

2 gola

Žulijen Flober

2009.

2 utakmice

0 golova

Džonatan Vudgejt

2004.-2007.

9 utakmica

0 golova

Luka Jović

od 2019.

21 utakmica

2 gola

Učitaj još novosti