11. 01. 2021 - 23:09
VESELIN VUJOVIĆ U BANJOJ LUCI: Nekada najbolji rukometaš...
907
Shares
VESELIN VUJOVIĆ U BANJOJ LUCI: Nekada najbolji rukometaš svijeta preuzeo Borac i uporedio ga s Realom iz Madrida

VELIKO POJAČANJE

VESELIN VUJOVIĆ U BANJOJ LUCI: Nekada najbolji rukometaš svijeta preuzeo Borac i uporedio ga s Realom iz Madrida

11. 01. 2021 - 23:09
0
Shares

Rukometni klub Borac M:tel odlučio se ove zime na promjenu trenera, a za novog šefa stručnog štaba izabrao je Veselina Vujovića i tako prilično iznenadio rukometnu javnost u cijelom regionu.

Legenda jugoslavenskog rukometa prihvatila je poziv RK Borac M:tel, koji sada želi da napravi iskorak i da osvoji trofeje u BIH, ali i da prođe što dalje u EHF kupu.

Vujović je stigao u Banju Luku, a nakon što se u nedjelju sastao s ekipom i stručnim štabom, u ponedjeljak je i zvanično promovisan kao trener Borca.

"Jednostavno, svjetska i jugoslovenska legenda, suvišno je predstavljati Vuju. Borac zaslužuje giganta kakav je Vuja. Imamo velike ambicije, a korak bliže smo njihovom ostvarenju dolaskom Vuje", rekao je predsjednik Borca Saša Kondić. Veselin Vujović na predstavljanju je rekao da mu je čast što je došao u veliki klub i da će se truditi da opravda povjerenje.

"Ove riječi me obavezuju, otkako sam došao u Banju Luku, svi me gledaju kao legendu. Meni je čast što sam došao u veliki klub", rekao je popularni Vuja i dodao da su pregovori bili vrlo kratki, prenosi "Mondo". "Brzo smo se dogovorili i trudiću se da sve ovo opravdam. Mogu samo da kažem sve najljepše o Borcu i Banjoj Luci."

Na podsjećanje novinara da je Jovica Cvetković rekao da je banjalučki Borac u rukometu ono što je Real Madrid u fudbalu, Vuja se složio i rekao: "Žao mi je što se ja toga nisam prvi sjetio."

Učitaj još novosti