08. 02. 2021 - 17:47
Srbijo, zar si ga zaboravila? Morate znati ko su DJEČAK I...
907
Shares
Srbijo, zar si ga zaboravila? Morate znati ko su DJEČAK I PRELIJEPA PLAVUŠA iz Novakove lože, a iza njih stoji potresna priča

AUSTRALIAN OPEN

Srbijo, zar si ga zaboravila? Morate znati ko su DJEČAK I PRELIJEPA PLAVUŠA iz Novakove lože, a iza njih stoji potresna priča

08. 02. 2021 - 17:47
0
Shares

Novak Đoković je inspiracija mnogima, pogotovo ljudima s Balkana. Tako su brojni oni koji ga prate širom svijeta, a posebnu podršku ima u Australiji.

Upravo ta zemlja poznata je po velikom broju srpskih i hrvatskih doseljenika, pa tako i mladi 14-godišnji Luka Jevtić koji je jedan od najvećih navijača svjetskog broja jedan u Melburnu.

Luka se proslavio prošle godine u finalu Australian opena kada je iz petnih žila bordio Novaka u finalu protiv Dominica Thiema, zajedno s majkom Marijom, a u jednom momentu televizijskog prenosa ovogodišnjeg Australian opena mogli smo ponovo vidjeti tog momka.

3kek9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtkrvn01eqv8vzmriyzu1njk0mgyxngu5otmznmi2ytlkzje1mtdiytyuanbnkzmczqkaaieabq

FOTO: EUROSPORT / SCREENSHOT

Đoković je rutinskom pobjedom počeo takmičenje na ovogodišnjem prvom Grand slamu, a ponovo je imao podršku mladog Luke i njegove majke koji su navijali iz Đokovićeve lože, odmah iza Gorana Ivaniševića i trenerskog tima.

Srbijanski mediji otkrivaju da se iza ove priče krije staro prijateljstvo koje datira još od dana kada je Đoković kročio na veliku tenisku scenu. Đokovići su bili dobri prijatelji s ocem ovog dječaka, Darkom Jevtićem koji je nažalost preminuo 2016.

2fck9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwwpnn01eqv8vm2m1zdu0zmm4ztrlnmy0nzzmmdg0ytyzzjbmyjcyzduuanbnkzmczqkaaieabq

FOTO: SCREENSHOT

Očigledno da tim tragičnim događajem odnos dvije porodice nije prekinut, a Darko Jevtić je bio poznati fudbalski menadžer koji je pravio velike transfere u Australiji, jedan od primjera je Miloš Ninković koji je još uvijek u toj zemlji i jedan od najboljih igrača tamošnjeg prvenstva.

Sigurno je da će mladi Luka s majkom biti i ove godine uz Novaka do samog kraja...

Učitaj još novosti