25. 02. 2021 - 07:51
Legenda Zvezde tvrdi da vrijeđanje Zlatana nije ništa posebno:...
907
Shares
Legenda Zvezde tvrdi da vrijeđanje Zlatana nije ništa posebno: “Srbija je meta na svim poljima”

DULE SAVIĆ

Legenda Zvezde tvrdi da vrijeđanje Zlatana nije ništa posebno: “Srbija je meta na svim poljima”

25. 02. 2021 - 07:51
0
Shares

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se pred kaznom zbog uvreda koje su pojedinci iz lože stadiona “Rajko Mitić” uputili fudbaleru Milana Zlatanu Ibrahimoviću tokom prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope.

UEFA je zvanično pokrenula disciplinsku istragu, a legendarni fudbaler crveno-bijelih Dušan Savić otvoreno je prokomentarisao ovaj slučaj.

Real sprema pravu transfer bombu: Perez odlučan iskeširati pravo bogatstvo za ponajboljeg napadača svijeta

zlatan-ibrahimovic-foto-srbija-danas-profimedia-2“Neko je nepotrebno to uradio. Ibrahimović je naš čovjek, često svojim incidentima pokazuje da je odavde. Ne znam šta se desilo, nije Zlatan mogao sa tribina da ugrozi ekipu, ali opet ne vidim razlog da UEFA pokreće istragu”, rekao je Savić gostujući na TV Prva.

Savić je istakao da UEFA nije objektivna kada su srpski klubovi u pitanju, da postoje različiti aršini.

“Bilo je takvih primjera u prošlosti, bilo je i gorih. Ne znam šta će biti, ali bilo je ružno”, kaže srpski as i dodaje:

“Kada su srpski klubovi u pitanju UEFA nema iste kriterijume. UEFA je nekad bila odraz stamene politike, ali oni su sada pod uticajima centara moći i lobista. Srbija je meta na svim poljima. Ne znamo na kraju ni šta se desilo sve”.

ibra-2Podsjetimo, Crvena zvezda je remizirala protiv Milana (2:2), nakon tog meča na društvenim mrežama pojavio se snimak u kome se čuje lice koje vrijeđa Zlatana Ibrahimovića.

To je naišlo na osudu javnosti, a ubrzo se oglasila i Crvena zvezda. Iz kluba su naveli da će uz pomoć nadležnih organa uraditi sve što je u njihovoj moći kako bi se odgovorni krivac za vrijeđanje Ibrahimovića pronašao.

Učitaj još novosti