25. 02. 2021 - 08:26
RONALDO SPISKAO SILNE PARE NA PRIVATNI AVION ZA MAČKU!...
907
Shares
RONALDO SPISKAO SILNE PARE NA PRIVATNI AVION ZA MAČKU! Cristijanovog ljubimca udario auto, pa morao HITNO na pregled u Španiju

ITALIJA

RONALDO SPISKAO SILNE PARE NA PRIVATNI AVION ZA MAČKU! Cristijanovog ljubimca udario auto, pa morao HITNO na pregled u Španiju

Sport.ba
25. 02. 2021 - 08:26
0
Shares

Kristijano (Cristiano) Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodrigez (Rodriguez) ostali su izbezumljeni nakon što je njihovu sfinks mačku umalo ubio automobil.

Njihov ljubimac Pepe pregažen je nakon što je pobjegao iz luksuznog torinskog doma koji nogometna zvijezda dijeli s manekenkom i influensericom.

Georgina je ostala slomljena srca nakon što je umalo ostala bez ljubimca.

- Pobjegao je od doma i pregažen je. Bio je blizu smrti i nakon mjesec i po intenzivne njege kod veterinara, odlučili smo da će se moja sestra Ivana brinuti o njemu -  rekla je Georgina te dodala kako se Pepe sad oporavlja u Španiji.

Portugalac je odlučio da ga hitno pošalje u Španiju na liječenje. Za mačka je odmah obezbijeđen privatni avion, a cijena leta koštala je više od tri hiljade eura.

Ronaldo je platio privatni avion kako bi se Pepe što prije vratio u Italiju nakon što ga pregledaju najbolji veterinari iz Španije.

Jedan od najboljih fudbalera svijeta i njegova vjerenica izuzetno su vezani za svog kućnog ljubimca. Oni već nekoliko godina imaju mačku izuzetno rijetke rase i neobičnog izgleda - sifinks.

2474639-profimedia0524682573-ff

Ova mačka nema krzno, koža joj je naborana, ima velike uši, prodoran pogled i važi za najprivrženiju macu na svijetu. Iako na nekim fotografijama djeluje zastrašujuće, ona je nevjerovatno umiljata životinja.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti