01. 04. 2021 - 12:59
Messija ne zanima novac, OVO JE NJEGOV UVJET da ostane u ...
907
Shares
Messija ne zanima novac, OVO JE NJEGOV UVJET  da ostane u  Barceloni

Messija ne zanima novac, OVO JE NJEGOV UVJET da ostane u Barceloni

01. 04. 2021 - 12:59
0
Shares

Lionel Messi će uskoro postati slobodan igrač. Ugovorno je vezan za Barcelonu samo do kraja lipnja ove godine i napustit će klub ako ga čelnici ne uspiju nagovoriti na ostanak.

Španjolski mediji bave se tom temom već dulje vrijeme, a sad navode i da Barceloni predstoji ispunjenje njegovog uvjeta želi li ga klub zadržati. Ne radi se o novcu, napominje se. Messi shvaća da je u klubu krizna situacija i da novca nema koliko ga je bilo prošlih godina. Njegov uvjet odnosi se na konkurentnost momčad u Europi jer želi barem još jednom osvojiti Ligu prvaka.

Novi predsjednik kluba Joan Laporta trebao bi se u nadolazećim tjednima susresti s Messijem i započeti pregovore o njegovom ostanku. I o tome su španjolski mediji već pisali, a time i otkrili da će Laporta klupskoj ikoni ponuditi smanjenje primanja, ali uz doživotni ugovor. Cilj mu je uklopiti Messija u klupske strukture kad prestane igrati nogomet.

Messija zasad zanima tek sportski projekt kluba. Ima strpljenja za pregovore o novom ugovoru, ali ne i kad je slaganje konkurentne momčadi u pitanju. Početkom sljedeće sezone imat će 34 godine i želi podršku u još jednom napadu na trofej Lige prvaka.

Učitaj još novosti