01. 05. 2021 - 11:51
POGBA U NEVJERICI: Nakon što se iftario, krenuo je u...
907
Shares
POGBA U NEVJERICI: Nakon što se iftario, krenuo je u svlačionicu, a zatim je uslijedio šok:

Za vrijeme meča

POGBA U NEVJERICI: Nakon što se iftario, krenuo je u svlačionicu, a zatim je uslijedio šok: "Ja? Opet?"

01. 05. 2021 - 11:51
0
Shares

Pogba je bio fantastičan u pobjedi nad Romom u polufinalu Europa lige sa 6:2. Iako je postio to ga nije spriječilo da briljira na terenu, a ujedno i postigne jedan od golova.

Sjajni Francuz se iftario tokom utamice što nije promaklo objektivima prisutnih fotografa. Zabilježili su taj trenutak, a Manchester United je i objavio fotografije dan nakon utakmice.

Nakon meča novinarka BT Sporta Reshmin Chowdhury je upitala Pogbu kako izdržava postiti čitav dan i na kraju odigrati cijeli meč.

"Allah nam pomaže da postimo i igramo", glasio je kratki i jasni Pogbin odgovor.

Međutim, kada je izlazio s trena na kraju utakmice Pogbu je dočekao pravi šok što najbolje pokazuje i njegova reakcija kada mu je prišao jedan od ekonoma Uniteda.

Francuzu je rečeno da će ponovo morati na doping test što je blago rečeno šokiralo odličnog veznjaka jer je očigledno istu stvar radio nedavno.

Stao je u nevjerici, gledao oko sebe i samo pitao: "Opet? A daj...", nakon čega je dodao: "Ponovo doping?!".

Paul zna šta mislim o njemu i zna da mislim koliko je važan za tim. Želim ga spremnom, želim da trči jer s tim kvalitetom kad je spreman, nezaustavljiv je", komentar je Olea Gunnara Solskajera na Pogbin nastup.

Ovaj 27-godišnjak je za sada na učinku od šest golova i sedam asistencija, ali ne treba zaboraviti da je u pauzirao u februaru i martu zbog povrede. 

Učitaj još novosti