04. 05. 2021 - 13:29
SKORO NIKO NE ZNA DA RONALDINHO IMA SINA, PROSLAVIO JE 15....
907
Shares
SKORO NIKO NE ZNA DA RONALDINHO IMA SINA, PROSLAVIO JE 15. ROĐENDAN I PRAVI JE FUDBALSKI ČAROBNJAK: Svi kažu da podsjeća na oca

SKORO NIKO NE ZNA DA RONALDINHO IMA SINA, PROSLAVIO JE 15. ROĐENDAN I PRAVI JE FUDBALSKI ČAROBNJAK: Svi kažu da podsjeća na oca

04. 05. 2021 - 13:29
0
Shares

Ronaldinho je za mnoge jedan od najdražih fudbalera u svijetu fudbala, a svojim potezima i golovima je oduševljavao javnost.

Ovaj Brazilac je najbolje dane svoje karijere proveo u dresu Barcelone za koju je igrao pet godina i uspio je da osvojio skoro sve što je mogao. Karijeru je završio prije nekoliko godina u dresu Fluminensea.

Ronaldinho ne voli baš previše da priča o svom privatnom životu, ali je poznato da ima sina koji je krenuo njegovim stopama. Njegov 15-godišnji sin Joao Mendes nedavno je potpisao ugovor s Nikeom, te se od njega mnogo očekuje u budućnosti.

screenshot-33

Poznato je da se Ronaldinho nije ženio i da poprilično ima buran ljubavni život. Malo ko je znao da ima sina i to je potvrđeno tek prije nekoliko godina kada je s njim objavio zajedničku fotografiju.

Joao Mendes se rodio dok je Ronaldinho još igrao za Barcelonu i bio je tada u vezi sa Janainom Mendes. Ova brazilska bivša plesačica je bila s Ronaldinhom u ljubavnoj vezi, ali to nije dugo trajalo.

Međutim, u izjavi za brazilske medije ona je otkrila da je u dobrim odnosima s Ronaldinhom, te da im je sin Joao na prvom mjestu.

"Sada smo prijatelji i roditelji našeg sina. Mislim da mnoge žene mogu da razumiju moju priču. Moju ludu priču koja se bazirala na tome da odgojim svog sina, a ni danas nije ništa drugačije jer imam kćerkicu", izjavila je Ronaldinhova bivša djevojka.

Poznato je da Ronaldinho i Janaina nisu bili u dobrim odnosima jer ju je on ostavio kada se saopštila da je trudna, a navodno nije se mnogo brinuo o njihovom sinu i to se promijenilo tek prije nekoliko godina

Joao trenutno igra za Cruzeiro i velika je nada ovog kluba. Iako ima tek 15 godina još prije dvije godine je potpisao ugovor s Nikeom.

Izvor:Sportsport

Učitaj još novosti