05. 05. 2021 - 09:05
"MURINJO? SA NJIM NIŠTA NIJE KAKO TREBA" U Čelsiju je žestoko...
907
Shares

"MURINJO? SA NJIM NIŠTA NIJE KAKO TREBA" U Čelsiju je žestoko isprozivao Portugalca, SADA ĆE MU OPET BITI ŠEF

05. 05. 2021 - 09:05
0
Shares

Poslije cijele decenije provedene u Barseloni gde je bio večiti "džoker" i zlatna rezerva Pedro je stigao u Čelsi 2015. godine. 

Te godine je samo nekoliko mjeseci radio sa Žozeom Murinjom. Pošto je Čelsi u prvih 12 mečeva Premijer lige uzeo samo 11 bodova Portugalac je dobio otkaz već sredinom decembra. 

Tada su novinari pitali krilnog napadača iz Španije šta nije valjalo u radu sa Žozeom Murinjom, a Pedro nije lijepo pričao o "Posebnom". 

screenshot-13

"Otprilike sve. Ništa nije bilo kako treba. Veoma smo nisko u ligi, moral je nizak, sve ide u lošem pravcu. Sve je bilo loše i bilo je teško uklopiti se", rekao je Pedro o tim mjesecima provedenim sa Murinjom, a to bi sada moglo da ga košta. 

Sada je Murinjo stigao u Romu koju će preuzeti na početku naredne sezone, a Pedro će imati priliku da opet radi sa njim. Od dolaska u Romu je imao prilike da igra, ali ove sezone se "vučica" nije proslavila. 

Na putu su da ispadnu iz Lige Evrope poslije ogromnog poraza od Mančester junajteda u polufinalu, a u ligi su tek sedmi na čak 27 bodova od šampiona Intera. 

Da li Murinjo pamti ove komentare iskusnog Španca? Vidjećemo već na startu naredne sezone, ako Pedro bude proslijeđen u neki drugi klub, znaćemo da "Posebni" ne prašta. 

Učitaj još novosti