07. 06. 2021 - 23:45
Britanski novinar: Desetorica igrača Reala zaprijetila Perezu...
907
Shares
Britanski novinar: Desetorica igrača Reala zaprijetila Perezu - ili Conte ili mi!

ŠPANIJA

Britanski novinar: Desetorica igrača Reala zaprijetila Perezu - ili Conte ili mi!

07. 06. 2021 - 23:45
0
Shares

Carlo Ancelotti vodit će Real sljedeće sezone, ali talijanski trener nije bio prvi izbor predsjednika Florentina Pereza.

Britanski novinar Duncan Castles tvrdi da je prvi izbor bio Antonio Conte, ali su se igrači Reala pobunili protiv dolaska Contea. 

"Desetorica nogometaša su kontaktirala predsjednika i upozorili ga da će spakirati kofere i napustiti momčad ako za trenera bude postavljen Conte", tvrdi Castles i navodi da je taj potez igrača Reala natjerao Pereza da promijeni mišljenje.

Conte je na kraju prošle sezone napustio Inter nakon što je milanskom klubu donio prvi naslov prvaka nakon 11 godina. Tijekom trenerske karijere bio je u sukobu s brojnim igračima pa su igrači Reala odlučili da ne žele sarađivati s takvim trenerom. 

"Poštovanje se zarađuje, ali ne silom", poručio je Realov kapiten Sergio Ramos prije tri godine, kada se Conte prvi put povezivao s madridskim klubom.

Tako se zahvaljujući igračima na klupu Reala vratio Ancelotti, koji je klub vodio od 2013. do 2015. godine. S njim je osvojio Ligu prvaka, Kup kralja, UEFA-in Superkup i FIFA-ino Svjetsko prvenstvo klubova. Talijan s Realom nije uspio postati prvak Španjolske. Na klupi Reala odradio je 119 utakmica i ostvario 89 pobjeda uz 16 poraza.

Učitaj još novosti