08. 06. 2021 - 13:12
YouTuber u borbu s Mayweatherom ušetao s amajlijom vrijednom...
907
Shares
YouTuber u borbu s Mayweatherom ušetao s amajlijom vrijednom milion dolara

Ekshubicijski bokserski meč

YouTuber u borbu s Mayweatherom ušetao s amajlijom vrijednom milion dolara

08. 06. 2021 - 13:12
0
Shares

Ekshibicijski bokserski meč između umirovljenog Floyda Mayweathera, jednog od najboljih boksača svih vremena, i Logana Paula, YouTube zvijezde, završio je u ranim nedjeljnim satima raspletom u kojem nije bilo pobjednika. Boksalo se na osam rundi u meču u kojem je nokaut bio dozvoljen, ali koji nisu bodovali suci, a budući da nokaut nije viđen, skupo prodana pay-per-view zabava u svojoj je konačnici donijela dobru zaradu dvojcu u ringu, razočaranje profesionalnih boraca i podijeljena mišljenja javnosti o takvim priredbama.

Donijela je i veću popularnost YouTuberu, koji se sad planira okušati i u MMA borbama, a koju on nastavlja stjecati redovitim objavama na svojim kanalima i društvenim mrežama, na kojima ga prati više desetaka milijuna ljudi.

Mnogi od njih imali su priliku vidjeti i amajliju s kojom je ušao u ring protiv nikad poraženog boksača, a za sve one koji to nisu primijetili, potrudio se istaknuti je u posljednjoj objavi na Instagramu. U pitanju je savršeno očuvana kartica Pokemon stvorenja Charizarda, jedna od tri tako dobro očuvane u svijetu. On sam tvrdi da mu ona donosi sreću i da je vrijedna milijun dolara otkako joj je savršenu ocjenu 10 na procjeni očuvanosti dao BGS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Logan Paul (@loganpaul)

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti