13. 06. 2021 - 10:12
"Eriksen je umro na nekoliko minuta, ljekari mu neće dozvoliti...
907
Shares

SANDŽAJ ŠARMA:

"Eriksen je umro na nekoliko minuta, ljekari mu neće dozvoliti da igra fudbal"

13. 06. 2021 - 10:12
0
Shares

Jedan od vodećih sportskih kardiologa u Engleskoj, ali i Evropi, Sandžaj Šarma (Sanjay Sharma) rekao je engleskim medijima da su saigrači, a poslije i ljekari odradili odličan posao tokom spašavanja života Dancu Eriksenu na što se ovaj tokom dvoboja Eura 2020 između Danske i FInske srušio na travnjak i izgubio svijest.

On je doživio infarkt na terenu, srce mu nije kucalo ČAK 78 MINUTA a ovako je reagovao kada je vidio šta se desilo Eriksenu!

Ipak, postoji velika šansa da Eriksen više neće moći nastaviti život kakav je imao do nesreće na Euru 2020, te da postoji velika šansa da neće više igrati fudbal.

"PRVO SMO MU OSJETILI PULS, A ONDA SMO POČELI DA GA GUBIMO..." Ljekar opisao kako je izgledalo dramatično spasavanje Eriksena

„Eriksen je imao normalne testove sve do 2019. i kako onda objasniti infarkt? Dobra vijest je da je živ, a loša da mu se bliži kraj karijere. Ne mogu garantovati da će igrati fudbal profesionalno. Ne znam da li će igrati fudbal ikada više. Jer, on je umro. Iako na nekoliko minuta, ali umro je. Da li će mu ljekari dozvoliti da umre ponovo? Odgovor je ne", rekao je Šarma.

Učitaj još novosti