02. 07. 2021 - 17:01
SVE SE UPETLJALO: Griezman je bio BIJESAN kada je čuo ko je...
907
Shares
SVE SE UPETLJALO: Griezman je bio BIJESAN kada je čuo ko je htio da se Benzema vrati u reprezentaciju

SVE SE UPETLJALO: Griezman je bio BIJESAN kada je čuo ko je htio da se Benzema vrati u reprezentaciju

02. 07. 2021 - 17:01
0
Shares

Reprezentacija Francuske bila je prvi favorit za osvajanje Evropskog prvenstva, ali su Trikolori ispali već u osmini finala ovog takmičenja.
 
Griezmann je bio bijesan kada je čuo ko je tražio da se Benzema vrati u reprezentaciju
Francuska je u osmini finala prije nekoliko dana igrala protiv Švicarske, te se očekivalo da će bez problema uspjeti da se plasiraju u narednu fazu Evropskog prvenstva.

Međutim, Švicarska je odigrala sjajan meč i nakon produžetaka se plasirala dalje. Francuska je u finišu meča vodila sa 3:1 i izgledalo je da je sve gotovo, ali su se Švicarci sjajno vratili golovima Seferovića i Gavranovića.

U produžecima nije bilo golova, a u penal seriji tragičar Francuske bio je Kylian Mbappe koji je promašio odlučujući penal.

Nakon šokantnog ispadanja počele su na površinu izlaziti sve ružne stvari koje se dešavaju u taboru Trikolora. Francuski mediji objavili su danas da je Antoine Griezmann bio posebno ljut i da to nije krio pred ekipom.

Griezmann je bio bijesan što se Karim Benzema vratio u reprezentaciju nakon svega, a posebno kada je saznao da je predsjednik Francuske, Emmanuel Macron, tražio da se napadač Real Madrida vrati u nacionalni tim.

Mediji u Francuskoj pišu da je Marcon znatno "pogurao" odluku da se odobri Benzemin povratak u reprezentaciju nakon šest godina izbivanja. To se pojedinim igračima nije sviđalo, a posebno su negodovali Griezmann i Paul Pogba.

Mnogi smatraju da je Benzemin povratak narušio atmosferu u reprezentaciji, a očito je da je najviše povrijedio Griezmannov ego koji je smatrao da Benzema jednostavno ne zaslužuje da igra za Francusku nakon svega.

 

Učitaj još novosti