13. 07. 2021 - 13:24
Skandal u Španiji: Objavljen audio snimak na kojem Perez...
907
Shares
Skandal u Španiji: Objavljen audio snimak na kojem Perez pljuje legende Real Madrida

Oni su najveće prevare kluba

Skandal u Španiji: Objavljen audio snimak na kojem Perez pljuje legende Real Madrida

13. 07. 2021 - 13:24
0
Shares

Skandal o kojem bruji Španija! Isplivali su audio snimci predsjednika Real Madrida Florentina Pereza u kojima vrlo negativno govori o klupskim legendama, prenosi Mondo. 

Španski mediji otkrili su Perezeve šokantne izjave o Ikeru Casillasu i Raulu Gonzalezu. 

Španski El Confidential je najavio da će tokom ove sedmice objavljivati do sada neotkrivene audio zapise predsjednika Reala.

Prvi objavljeni snimci su iz 2006. godine, a na njima Perez negativno govori o klupskim legendama koje su vratile Real Madrid na mjesto najvećeg evropskog kluba. Upravo su i Casillas i Raul na negativan i nefer način bili praktično otjerani sa Santiago Bernabeua.

- On nije golman za Real Madrid, šta hoćeš da ti kažem?, počeo je Perez o Casillasu na pomenutom snimku.

- Nije. I nikad nije bio. On je bio naš veliki neuspjeh. Ono što se desilo je... (prekid snimka) vole ga, žele da pričaju s njim. Ne znam. Mnogo ga brane. Ali dobro, on je jedna od najvećih prevara. A druga je Raul. Dvije velike prevare Madrida su Raul i Casillas, rekao je Perez 2006. kada više nije bio predsjednik Real Madrida.

Ipak, on se na mjesto Ramona Calderona vratio 2009. godine i Raul je iz kluba bio praktično otjeran već 2010. kada je prešao u Schalke. Casillas je ostao golman Real Madrida do 2015. godine.

U Španiji, mnogi navijali Reala nisu sretni ni zbog toga kako je ovog ljeta još jedna legenda napustila klub, pošto je Sergio Ramos riješio da kao slobodan igrač pređe u Paris Saint Germain. 

Sport.ba/Sport1.ba

Učitaj još novosti