13. 07. 2021 - 13:52
Milanski Inter izbacio novu garnituru dresova, navijači...
907
Shares
Milanski Inter izbacio novu garnituru dresova, navijači razočarani jer nema tridesetogodišnjeg ikonskog detalja

Novi dresovi

Milanski Inter izbacio novu garnituru dresova, navijači razočarani jer nema tridesetogodišnjeg ikonskog detalja

13. 07. 2021 - 13:52
0
Shares

Prije nekoliko dana objavljeno je kako je potpisan ugovor s novim sponzorom, tri puta teži od dosadašnjeg, međutim zasad ga nema na novom dresu.

Talijanski nogometni prvak Inter izbacio je novi domaći dres za sezonu Serie A 2021/22. i gotovo svi navijači najprije su primijetili kako na njemu više nema ikonskog logoa proizvođača guma Pirellija, koji je godinama krasio slavni crno plavi prugasti dres milanskog kluba.

"Nema logoa, što je ovo", pitaju se navijači u komentarima na novi dres na društvenim mrežama…

Nerazzurri su, objavljeno je prije nekoliko dana, dogovorili novog sponzora, ali na službenim fotografijama nema njihovog logoa na novom dresu.

Kineski gazda s posljednjim danom protekle sezone zaključio je tri desetljeća dug ugovor težak 10.500.000 eura godišnje, koji je uključivao globalno prepoznatljivu reklamu na naličju Interovog dresa i najavio kako planira izvući dvostruko toliko od brenda koji će se reklamirati na najekskluzivnijoj poziciji na majici ubuduće.

Image Image Image

Socios.com trebao bi zamijeniti Pirelli
Navodno su sve dogovorili s navijačkom društvenom mrežom Socios.com koja bi trebala preuzeti Pirellijevo mjesto na dresu, objavio je SkyItalia prije nekoliko dana. Iako su Kinezi planirali prodati reklamu na dresu za između 20 i 25.000.000 eura, dobili su čak i više – ravno 30.000.000 eura, odnosno triput nego što su dosad zarađivali od prodaje oglasa na tom mjestu.

Pirelli će ostati službeni klupski dobavljač guma za automobile, ali njegov logo više neće krasiti naličje dresa...

Olakšanje za financije
Interove financije patile su slično kao i one u većini svjetskih nogometnih giganata zbog pandemije koronavirusa i ova će im injekcija dobro doći za sljedeću sezonu.

Dio minusa zbog kojeg su lani kasnile plaće Interovim igračima pokrili su prodajom Acrafa Hakimija pa vjerojatno više neće biti prodaja ključnih igrača jer su novom šefu Simoneu Inzaghiju obećali kako će prodati samo jednu zvijezdu iz prošlogodišnje momčadi.

Sport.ba/Gol.hr

Učitaj još novosti