14. 07. 2021 - 22:20
KAKAV KAPITEN! MA, GOSPODIN! Lionel Mesi ostaje vjeran...
907
Shares
KAKAV KAPITEN! MA, GOSPODIN! Lionel Mesi ostaje vjeran Barseloni, a povukao je potez O KOJEM ĆE SE PRIČATI!

KAKAV KAPITEN! MA, GOSPODIN! Lionel Mesi ostaje vjeran Barseloni, a povukao je potez O KOJEM ĆE SE PRIČATI!

14. 07. 2021 - 22:20
0
Shares

Više nema dileme, jedan od najboljih fudbalera Lionel Mesi potpisaće novi ugovor!

Naravno, sa Barselonom. Iako je već dvije nedjelje slobodan igrač, malo ko je vjerovao da će, pa slobodno se može reći, legenda kluba tek tako otići. Baš naprotiv, potpisaće novi ugovor za katalonski klub.

screenshot-38

Kako piše španska Marka, Mesi će sa Barselonom potpisati ugovor na čak pet godina, ali glavna stavka je - plata!

Argentinac, koji je u nedelju jutro konačno osvojio dugo očekivan trofej Kopa Amerike, imaće 50 odsto manju platu koja zvanično iznosi 48.000.000 eura. Zvanična potvrda nastavka saradnje, ne bi trebalo da se dugo čeka. Već ove nedjelje bi dogovor mogao da bude parafiran, a kako španski mediji prenose: "Bilo bi pravo čudo da cijeli posao propadne".

Oni takođe uvjeravaju da su se Mesi i Barselona dogovorili da fantastični dribler u ugovoru ima i izlaznu klauzulu koja će iznositi astronomskih - 350.000.000 eura.

Dugo se pričalo o tome gdje bi velika "desetka" mogla da nastavi karijeru. Mnogi su govorili o PSŽ-u, koji želi da napravim drim-tim, drugi su pak mislili da će Leo u MLS avanturu, jer je Inter iz Majamija žarko želeo njega u svom timu. Doduše, retki su klubovi koji ne bi voleli Mesija u ekipi...

Ipak, ovo sve miriše na doživotnu karijeru u Barselonu, što je on svakako zaslužio. A podatak da je želio da prepolovi svoja primanja dovoljan su primjer, veličine, ali i kapitenskog odnosa ka saigračima.

Podshetimo, Barselona je ovog ljeta dovela Mesijevog kuma Serhija Aguera, Erika Garsiju i Memfisa Depaja - i to besplatno, a Emerson Rojal je plaćen devet miliona eura, prenio je "Mocartsport".

Izvor:Blic

Učitaj još novosti