22. 07. 2021 - 15:46
Novak je bio sa "srpskom Džej Lo", malo se zna o Đokovićevoj...
907
Shares
Novak je bio sa

LIDIJA POPOVIĆ

Novak je bio sa "srpskom Džej Lo", malo se zna o Đokovićevoj bivšoj koja ZA NOĆ ZARADI 30.000 eura, a izgleda kao MILION

22. 07. 2021 - 15:46
0
Shares

Novak Đoković je trenutno na Olimpijskim igrama, jedan je od najpopularnijih u selu i učesnici ga salijeću samo kako bi se fotografisali. Konačno je pred odlazak u Tokio proveo malo više vremena sa porodicom koja je u Crnoj Gori gde je i on bio prije Igara.

Međutim, ponovo se u javnosti pronašla i priča iz Đokovićeve prošlosti. Još 2014. je Novak oženio dugogodišnju devojku Jelenu Ristić, ali je malo poznato da je prije nje bio u emotivnoj vezi sa jednom atraktivnom damom.

Sada je Đoković porodičan čovjek, ima sina i kćerku, a u mlađim danima bio je povezivan sa mnogim ljepoticama. Jedna od onih koja je uspjela da osvoji njegovo srce jeste Lidija Popović. Bilo je to prije nego što je srpski teniser postao planetarno popularan i najbolji na svijetu u ovom sportu, a Novakova karijera je i presudila ljubavi.

lidija-popovic

Nedugo nakon prekida sa Lidijom, Novak je započeo vezu sa Jelenom koja mu je danas supruga. Međutim, i Lidija Popović je danas dio javne scene. Poznat je di-džej, nastupa pod imenom Lejdi Li i na društvenoj mreži Instagram ima preko 103.000 pratilaca, piše Blic. Prije dvije godine je Lejdi Li imala više od 80 inostranih nastupa, najviše na prostoru Azije, a od jednog navodno zaradi i do 30.000 eura. Lidiju Popović zovu i "srpska Džej Lo", a u jednom od intervjua otkrila kakva je bila veza sa Đokovićem.

ovo-je-novakova-bivsa-devojka-sa-kojom-je-bio-u-vezi-pre-jelene-foto-video

- Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar... Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam, rekla je Lidija.

Učitaj još novosti