24. 07. 2021 - 23:17
Novinar šokirao Portugalca bizarnim pitanjem: "Da li Ronaldo...
907
Shares
Novinar šokirao Portugalca bizarnim pitanjem:

Andre Silva se snašao nekako

Novinar šokirao Portugalca bizarnim pitanjem: "Da li Ronaldo miriše dobro kao što izgleda?"

24. 07. 2021 - 23:17
0
Shares

Portugalski napadač Andre Silva nedavno je potpisao ugovor s Leipzigom.

Ovaj 25-godišnji napadač odlučio je da napusti Eintracht Frankfurt nakon dvije godine i prihvati ponudu Leipziga s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2026. godine.

Leipzig je za ovog 25-godišnjeg napadača izdvojio 23 miliona eura što je za Frankfurt odličan posao jer su ga iz Milana doveli za svega tri miliona eura.

Silva je zvanično predstavljen u svom novom klubu, a u centru pažnje našao se jedan od novinara koji je Portugalcu postavio zaista bizarno pitanje vezano za Cristiana Ronalda.

"Poznaješ Cristiana Ronalda jer si dijelio svlačionici s njim. On je zgodan dečko. Da li bi volio jednog dana biti dobar poput njega i imati takve mišiće? I, da li on miriše dobro kako izgleda", pitao je novinar.

Silva je bio iznenađen ovim pitanjem i nasmijao se, a onda je odlučio da odgovori: "Pitajte gospodina da li je ikada osjetio kako on miriše (kroz smijeh)? Možda ću ga pitati koji parfem koristi i javiti vam", rekao je Portugalac i nastavio.

"Ukoliko jednog dana osvojim toliko trofeja poput Ronalda to će biti briljantno. Ali, svi mi imamo različite puteve. Fokusiran sam da budem najbolji što mogu".

Silva je ponikao u dresu Porta, a na ljeto 2017. godine za 38 miliona eura prešao je u Milan.

Ipak, u dresu Rossonera se nije baš najbolje pokazao, te je igrao na posudbama u Sevilli i Frankfurtu koji je prošlog ljeta otkupio njegov ugovor od kluba sa San Sira.

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti