25. 07. 2021 - 08:25
Nakon dvije godine suspenzije bivši UFC prvak u ring vratio se...
907
Shares
Nakon dvije godine suspenzije bivši UFC prvak u ring vratio se pobjedom!

Suspendovan zbog dopinga

Nakon dvije godine suspenzije bivši UFC prvak u ring vratio se pobjedom!

25. 07. 2021 - 08:25
0
Shares

Prošle su dvije godine otkako je T.J. Dillashaw suspendiran zbog dopinga, a sada se bivši prvak bantam kategorija vratio borbama na UFC-ovom Fight Nightu u Las Vegasu.

Odradio je napetih pet rundi protiv Codyja Sandhagena i na kraju slavio podijeljenom odlukom sudaca. Bila je to borba kojom je zaključena UFC-ova priredba s dva velika preokreta i tri diskutabilne sudačke odluke.

Činilo se da će nakon 25 minuta bespoštedne borbe suci ipak nagraditi Sandhagena, ali Dillashaw je iznenadio u povratničkoj borbi i pobijedio podijeljenom odlukom sudaca.

Veteran slavio preokretom

Sjajnu borbu u bantamu su odradili Kyler Phillips i Raulian Paiva koji su jedva izdržali do treće runde iako su obojica nekoliko puta bili jako blizu da padnu. Na kraju je odlukom sudaca pobijedio Paiva, ali vrlo lako mogla je pobjeda otići i na drugu stranu.

Darren Elkins pobijedio je Darricka Minnera u perolakoj kategoriji. Ovaj 38-godišnji veteran gubio je nakon prve runde, ali je onda serijom udaraca završio Minnera u drugoj. 

Nejasan prekid u uvodnoj borbi

U jedinoj ženskoj borbi večeri podijeljenom sudačkom odlukom slavila je Maycee Barber. Ona je u borbi muha kategorije pobijedila Mirandu Maverick.

Glavni program otvoren je borbom u bantamu, Adrian Yanez je tehničkim nokautom u drugoj rundi slavio protiv Randyja Coste. Pritisnuo ga je u kut i zasuo udarcima, ali u trenutku prekida se Costa još uvijek uspješno branio pa nije potpuno jasno zašto je sudac prekinuo borbu. 

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti