26. 07. 2021 - 09:19
NOLE, AJMO NA ĆEVAPE! Japanac do suza nasmijao Đokovića, a...
907
Shares
NOLE, AJMO NA ĆEVAPE! Japanac do suza nasmijao Đokovića, a onda je ga je Novak šokirao odgovorom!

Nole planetarno poznata ličnost

NOLE, AJMO NA ĆEVAPE! Japanac do suza nasmijao Đokovića, a onda je ga je Novak šokirao odgovorom!

26. 07. 2021 - 09:19
0
Shares

Olimpijske igre u Tokiju sjajan su pokazatelj kolika je Novak Đoković planetarna sportska zvijezda, pa možda i ne čudi što je opet postao popularan čuveni "japanski snimak" najboljeg tenisera današnjice.

Jori Jošida je, potsjetimo, jedan od mnogih vlogera, koji zarađuju objavljivanjem neobičnih video snimaka. Ipak, njegov neobični životni put učinio je da mu cilj postane da odradi trening sa Novakom Đokovićem i u tome je 2019. godine i uspio.

Nije se znalo ko je više uživao: Novak se smijao kao nikada ranije, jer se Japanac toliko izmotavao da su svi oko njega plakali od smijeha. Ali, pravi hit je usledio kada je srpski as upitao Jošidu gde je naučio tako dobro srpski jezik:

- Živeo sam u Pančevu, tamo sam jeo meso svakog dana. Jeo sam sto vrsta jer želim da postanem jak kao ti - rekao je, a Novak krenuo da smije.

A onda je uslijedila legendarna "razmjena mišljenja", no... da ne otkrivamo baš sve ovako, pogledajte i sami snimak u kome je kulminacija bila kada je Jošida rekao da "jede sto ćevapa jer želi da postane kao Đoković", posle čega je uslijedio odgovor našeg tenisera koji je Japanca šokirao.

Video susreta pogledajte OVDJE.

Sport.ba/Sport.blic.rs

Učitaj još novosti