27. 07. 2021 - 20:18
Ronaldova sestra ismijavala koronavirus i nazivala ga NAJVEĆOM...
907
Shares
Ronaldova sestra ismijavala koronavirus i nazivala ga NAJVEĆOM PODVALOM, a sada je u bolnici i na kisiku

PORTUGAL

Ronaldova sestra ismijavala koronavirus i nazivala ga NAJVEĆOM PODVALOM, a sada je u bolnici i na kisiku

27. 07. 2021 - 20:18
0
Shares

Sestra Cristiana Ronalda, Katia Aveiro, završila je u bolnici s komplikacijama koronavirusa iako je prošle godine isti nazvala 'najvećom prevarom koju sam ikad vidjela'.

Na Instagramu je objavila sliku iz svog bolničkog kreveta u Funchalu, potvrdivši da je 17. jula bila pozitivna i da je u izolaciji.

f-9037381-1024

Simptomi su joj se pogoršali, dobila je upalu pluća i otišla u bolnicu na liječenje, a na objavljenoj slici vidljivo je da je na kisiku i pričvršćena na medicinske sprave.

Sredinom oktobra prošle godine objavljeno je da je zaražen Cristiano Ronaldo, nakon utakmica u dresu reprezentacije Portugala.

Sjajni napadač Juventusa jedan je u nizu nogometnih zvijezda koji su se zarazili virusom koji hara svijetom.

9037261

Njegova sestra Katia Aveiro bila je tada uvjerena da je korona izmišljena, a oglasila se na svom Instagram profilu.

"Ako Ronaldo mora probuditi svijet, onda je on Božji izaslanik. Hvala mu na tome. Zato što će tako hiljade ljudi progledati te o ovoj pandemiji, testovima i mjerama koje se poduzimaju misliti isto što i ja... Da je to najveća prevara koju smo vidjeli."

Sigurno je promijenila mišljenje, ali nismo sigurni u potpunosti - na novoj objavi na Instagramu iz svog bolničkog kreveta koronavirus naziva "prokletim zasađenim virusom" i uvjerava da joj neće naškoditi.

Inače, Katia je jako u bliskom odnosu s bratom i zvijezdom Juventusa, a često posjećuje utakmice kada Ronaldo igra za klub i reprezentaciju.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti