28. 07. 2021 - 17:57
MESSI OBJAVIO SNIMAK SUPRUGE KAKO TRENIRA, OBRISAO NAKON PAR...
907
Shares
MESSI OBJAVIO SNIMAK SUPRUGE KAKO TRENIRA, OBRISAO NAKON PAR MINUTA: Fanovi odmah spremili video, GEORGINA JOJ NIJE DO KOLJENA

MESSI OBJAVIO SNIMAK SUPRUGE KAKO TRENIRA, OBRISAO NAKON PAR MINUTA: Fanovi odmah spremili video, GEORGINA JOJ NIJE DO KOLJENA

28. 07. 2021 - 17:57
0
Shares

Lionel Messi nalazi se još uvijek na odmoru sa svojom porodicom nakon što je s Argentinom osvojio Copa Americu.

Messi je danas doputovao u Barcelonu, ali je jasno da se tu neće dogo zadržati jer će drugi dio svog odmora tradicionalno provesti na Ibizi.

screenshot-19

Najbolji igrač svijeta još uvijek nije produžio svoj ugovor s Barcelonom, te je slobodan igrač, ali očekuje se da se sve riješi naredne sedmice kada bi se Messi trebao priključiti pripremama katalonskog kluba.

Barcelona punom parom radi na pripremama za novu sezonu i zanimljivo je da će Messi propustiti pripremne utakmice, te da se očekuje da u sastavu bude na početku sezone.

Messi bi uskoro trebao potpisati novi ugovor s Barcelonom, a u klubu navode da je već sve dogovoreno i da nema razloga za brigu.

Argentinac se i jučer našao u centru pažnje zbog svojih objava na društvenim mrežama. On je objavio nekoliko videa iz teretane i pokazao je kako trenira sa svojom suprugom Antonellom.

No, nije očekivao da će se Antonella naći u centru medijskih pisanja jer ju je snima iz "nezgodnog ugla" dok je trenirala.

Antonella je napravila pravi haos na društvenim mrežama jer su mnogi komentarisali njenu zadnjicu, te su poručili Messiju da je pravi sretnik.

Ubrzo nakon toga Messi je obrisao ova videa sa Instagrama, ali je već bilo prekasno jer su ta videa već počela da kruže po društvenim mrežama.

Izvor:Sportsport

Učitaj još novosti