29. 07. 2021 - 09:56
Jonquel Jones u velikom problemu: "Nudim novčanu nagradu i...
907
Shares
Jonquel Jones u velikom problemu:

Oglasila se na Twitteru

Jonquel Jones u velikom problemu: "Nudim novčanu nagradu i molim vas za pomoć"

29. 07. 2021 - 09:56
0
Shares

Ženska košarkaška reprezentacija napravila je historijski uspjeh na Eurobasketu na kojem je naša ekipa završila na petoj poziciji.

Daleko najbolja u našem timu bila je Jones koja je odigrala nekoliko fantastičnih utakmica, te s ena kraju zasluženo našla u najboljoj petorci Eurobasketa.

Bh. reprezentativka Jonquel Jones bila je i zvanično je najbolji strijelac Eurobasketa. Jones je na šest utakmica zabila ukupno 146 poena što je 24.3 po utakmici.

Nakon nastupa na Eurobasketu Jones se vratila u Sjedinjene Američke Države i priključila se svom klubu, te ubrzo nakon toga odigrala nekoliko sjajnih mečeva u WNBA ligi za svoj Connecticut.

Sjajna košarkašica se i danas našla u centru pažnje, ali ne zbog košarke već zbog problema koji je odlučila da podijeli na društvenim mrežama.

Jones je objavila da je izgubila ogrlicu koja joj itekako mnogo znači, te sat i poručila je da će nagraditi ukoliko neko uspije da to pronađe i vrati joj.

"Izgubila sam zlatnu ogrlicu i Apple sat negdje u Freeportu. Ako znate nekoga da ih je našao ili zna nešto više molim vas neka mi se javi u inbox. Dajem novčanu nagradu ko god mi ih donese", poručila je Jones.

Također, bh. reprezentativka je zamolila svoje fanove na Twitteru da podijele njenu objavu kako bi ju moglo vidjeti što više ljudi.

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti